Tom Michell er en eventyrlysten ung mann. Han er singel, ubekymret og på jakt etter eventyr. Han har en flybillett til Sør-Amerika, jobb som lærer på en kostskole i Argentina og utsikter til endeløse sommerferier. Han har til og med en tøff motorsykkel. Det han ikke trenger er et kjæledyr. Det han virkelig ikke trenger er en pingvin som kjæledyr. Men en dag, på en strand i Uruguay, kommer Tom over en pingvin. Den eneste overlevende etter en oljekatastrofe. Han greier ikke å forlate den døende fuglen, og dette blir starten på et uvanlig vennskap.
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788203372049
EAN 9788203372049
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Tom Michell
En sjarmerende og sann historie. Argentinsk kultur, landskap og dyreliv. Hva slags betydning kan et dyr ha for menneskers handlinger, følelser og læring? En vakker historie. Kari
Det er jo en slags biografi, men ut fra baksideteksten trodde jeg det skulle være mer om pingvinen enn det var. Men en søt bok da.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketPrøver på nytt med Leseutfordringen 2017. Hadde ikke tenkt å legge den ut i år, men jeg klarer på en eller annen måte og miste listen min hele tiden...