Kurt og gjengen er på vei til Mummidalen da Kurt sovner ved rattet og trucken havner i en svensk elv. Et langt stykke nedover elva ligger Kurtby - et lite samfunn hvor en dame som heter Kirsti Brud styrer og steller i samråd med Den hellige ånd. Det går ikke bedre enn at Kurt havner på kjøret, nærmere bestemt på Jesus-kjøret. Så blir han pastor og går bananas. Har du hørt om Kurtby-sangen? Last ned Kurtby-sangen gratis her. Erlend Loe har skrevet teksten, mens Hans K. Stenøien står for melodien.
Utgivelsesår 2019
ISBN13 9788202352608
EAN 9788202352608
Serie Kurt (5)
Genre Humor
Har du barn som har lyst til å lese en bok. Da vil jeg anbefale denne boken. Boken tar deg med i til Kurt en truck fører og forteller om en hans familie som er en familie uten om det vanlige. Kurt bestemmer seg om å ta dem med på ferie til Mummidalen, men de havner ved et uhell til en by der alle hyller Kurt og hans familie. Kurt blir populær og kjent i byen og det samme gjør familien. Denne vil jeg anbefale til de fleste som har barn. Alle vil like denne boken og for så vidt passe denne boken til folk i alle aldre.
Helvetet, sier Kirsti Brud, jajamennsann.- Det er et fryktelig sted hvor alle de som ikke tror på Jesus kommer etter at de er døde. Der blir de kokt og spiddet og grillet, og knipset på tissen for alltid.
Se alle bokelskere som følger dette verketEgentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.
Barnebøker stående i bokhylla. Kom gjerne med anbefalinger!
(Prøvde å legge bøkene alfabetisk, men ser ut som de hopper litt rundt av seg selv.)