Omtale fra forlaget
Oppdatert utgave! Redusert pris! Vi har blitt generasjonene som kaster mat - minst en tredel av alt vi produserer. Det er katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Det er åpenbart et økonomisk problem, og dypest sett er det umoralsk, så lenge bortimot en milliard mennesker legger seg sultne hver eneste dag. Med denne boka kan hver og en av oss bidra til å redusere matkastingen. Boka går gjennom mer enn 100 av de vanligste matvarene og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Stort sett går det nemlig helt fint å spise mat som har gått ut på dato eller ser litt trist ut. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat.
Forlag Handverk forlag
Utgivelsesår 2017
Format Heftet
ISBN13 9788293615002
EAN 9788293615002
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHar begynt å legge merke til alle bøker med ordene "kunsten å ..." i tittelen og har oppdaget at det er forbløffende mange av dem, så derfor samler jeg dem i ei lita lista! Bare på gøy. Mp også innrømme at jeg har til gode å lese de fleste av disse