Karolines kjærlighet er første bind i trilogien om Karoline Blicher, en ambisiøs ung dansk politiker som er forsvarsattache i Russland når vi møter henne i 2013. Hun er en stigende stjerne i det høyrepopulistiske partiet hennes far stiftet, ja noen ser sågar på henne som en mulig framtidig statsministerkandidat. Hun har studert russisk med journalisten Jesper og Mads i etterretningstjenesten. Sammen var de på tur til St. Petersburg i 2000. I 2013 innleder Karoline, til tross for at hun er gift, et forhold til en russer ansatt i kulturdepartementet. Det viser seg å åpne en ny verden av kontakter og ressurser som kan være til fordel for Karolines karriere. Dermed er bordet dekket for et politisk spill på høyeste nivå, hvor det menneskelige drama tar uventede vendinger.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788202788162
EAN 9788202788162
Serie Karoline Blicher (1)
Genre Spenning
Omtalt tid 2010-2019
Noen bøker faller helt sammen...
Karolines kjærlighet av Kim Leine har et spennende plot fra den politiske verden. Legg til agentvirksombet, Russland, Krim og en kommende politisk stjerne , så virket dette som en interessant bok.
Dessverre har forfatteren for mange ideer og makter ikke å gi fortellingen en troverdig løsning.
Resultatet blir en roman som faller fra hverandre, lettvinte og utrolige løsninger.
Som leser faller jeg av og gidder ikke bruke tid på oppfølgeren!
Det finnes så mange bedre bøker jeg heller vil bruke tida mi på!