Maudie Todhunter må selge den gamle eiendommen Moorgate, som hun har arvet etter mannen sin. Hun har ikke trodd at hun ville få så stor motstand fra familien når de får vite om salget. Selina, Maudies stedatter, viser mer motvilje mot henne enn noen gang. Ingen kunne forestille seg den følelsesmessige betydningen det gamle huset har eller hvilke konsekvenser dette fører med seg.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2004
Serie Superpocket (3)
Omtalt sted England
Det skal sies at jeg bare har kommet halvveis i boka, og ikke blir dette noen omtale heller. Fikk bare behov for å si hva jeg syns om den :)
Vel... Denne boka har stått å støvet i 10 år i hylla mi. Har aldri brydd meg om å lese den, og coveret ser kjedelig ut. Har aldri hørt om forfatteren før heller.
Jeg bestemte meg her om dagen for å lese det første jeg plukket ut. Det ble denne, og det viste seg at boka er en virkelig trivelig godbit! Som sagt, jeg er bare halvveis, men siste halvdel blir neppe dårlig den heller. Nå skal jeg kose meg med resten :)