This is a saga about losing control to forces more powerful than yourself, and the journey toward gaining it back! Young Viking boy Ubbe Gunnhildsson has everything he could wish for. A strong mother who loves him, a talented big brother to guide him, good friends, and lots of adventure. What could possibly ruin it all?
Forlag Egmont Kids Media Nordic
Utgivelsesår 2021
Serie Ragnarok (1)
Genre Fantasy
Alltid ja til tegneserier. Dette er en enkel en med lite tekst og mye bilde. Den har en litt fantesyaktig inntoning til historiske hendelser og fortellinger. Ikke min favoritt, men ja til tegneserier i klasserommet. Tror illustrasjonene her kan inspirere barna.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket44 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBarne- og ungdomsbøker som har elementer av norrøn mytologi i seg, i alle sjangere.
Bøker for barn med innslag av norrøn mytologi i alle sjangere. Sakprosa, fantasy, tegneserier og realistiske romaner.