Herr og fru Dust er duster. De er også utrolig ufyselige. Derfor klekker Rulle-Raskfuglen og apen Klubbi Klopp ut en genial plan. Nå skal Dustene endelig få smake sin egen medisin.
Herr og fru Dust er duster. De er også utrolig ufyselige. Nå skal de få smake sin egen medisin Derfor klekker Rulle.Rask.fuglen og apen Klubbi.Klopp ut en genial plan. Nå skal endelig herr og fru Dust få smake sin egen medisin! Boken er illustrert i sort/hvitt. Vil du vite mer om Roald Dahls forfatterskap, se Matilda.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1997
Genre Humor
Veldig morsom bok! Lettlest og korte kapitler.
Fortsatt barnas favoritt - underholdning av god gammel årgang.
Hvis et menneske har masse stygge tanker begynner det etter hvert å vise seg i ansiktet.
Et menneske som tenker gode tanker kan ikke bli stygt. Du kan ha krokete nese eller skjev munn og dobbelthaker og tenner på tørk, men hvis du tenker gode tanker vil de lyse opp ansiktet ditt akkurat som solstråler og så vil du se nydelig ut likevel.
A person who has good thoughts cannot ever be ugly. You can have a wonky nose and a crooked mouth and a double chin and stick-out teeth, but if you have good thoughts they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely.
Jeg leste utrolig mye da jeg var yngre. Jeg leser fortsatt bøker som kanskje vil bli kategorisert som ungdomsbøker. Det finnes så himla mye fint. Det er også fint for voksne å lese ungdomsbøker tror jeg, så, ta en kikk.
Jeg leste en god del bøker på ungdomsskolen og videregående og har fortsatt lesegleden inntakt, selv om mengden har avtatt noe. Derfor tenkte jeg at det var fint med en liten liste over de bøkene som har gjort størst inntrykk på meg gjennom mine år som bokelsker, og som jeg fortsatt tenker på.