Drømmefangeren

kriminalroman

av (forfatter).

Aschehoug 2000 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.44 (271 terningkast.)

1761 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Unge Therese Geber fra Asker blir funnet drept i havnebassenget ved Aker Brygge. Politibetjent Cato Isaksen, etterforsker ved drapsavsnittet i Oslo og bosatt i Asker, får saken. En uhyggelig stemning brer seg i hans hjemkommune da enda en ung jente blir myrdet og en femåring forsvinner på mystisk vis. Mediene gjør sitt beste for å forsterke hendelsene. Hva slags morder leter man etter? Politiet vet ikke at han er iskald og beregnende, at han fletter sine ofres hår inn i drømmefangeren - og at han allerede har utpekt sitt neste offer. Dette er den andre boka om Cato Isaksen.

Omtale fra forlaget

Hvem er kikkeren som står i vinduet og betrakter de unge kvinnene i leiligheten vis-à-vis?#11;Har han noe med drapet på den nitten år gamle Therese Geber å gjøre?#11;Nå opplever politibetjent Cato Isaksen atter en gang å få privatlivet sitt vevet sammen med en ukjent morders farlige psyke. Drømmefangeren er en uutholdelig spennende kriminalroman der de psykologiske undertonene bærer handlingen fremover, til det hele ender i et dramatisk kappløp med en iskald morder. Unni Lindell (født 1957) debuterte med en ungdomsroman i 1986. Siden har hun skrevet over 20 bøker: romaner, bøker for barn og unge, kriminalromaner og noveller, samt en diktsamling. Etterforskeren Cato Isaksen dukket for første gang opp i Slangebæreren (1996), og i Drømmefangeren (1999). Sørgekåpen, den tredje boken om Cato Isaksen, er i salg fra høsten 2000.#11;Unni Lindells bøker utkommer i 12 land.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788203183638

EAN 9788203183638

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Akershus

Språk Bokmål

Sider 393

Utgave 1

Tildelt litteraturpris Rivertonprisen 1999

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

20 114 106 28 2 1

Bokomtaler

Helt ok krim, uten at den bød på noen stor leseropplevelse. Tok seg imidlertid opp, og ble ble veldig spennende på slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andre boken jeg leser om Cato Isaksen, og et par knepp opp fra "Slangebæreren" etter min mening. Dette er en god krim, som til tross for et rimelig stort persongalleri, er relativt oversiktlig. Den har også en litt brattere stigningskurve enn første boken i serien, når det kommer til spenningen. I tillegg er språket bedre, og mindre enerverende enn i "Slangebæreren".
Har ikke lyst til å si så mye om plottet, men jeg likte slutten veldig godt. Der har Lindell klart å blande thriller og krim, og samtidig gjort det vanskelig å vite hvem som er neste offer, og hvem som er overgriper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da den virkelige morderen dukket opp ble jeg helt satt ut. Terningkast 1 tenkte jeg,men Da jeg fikk summet meg litt og kom til meg selv igjen, så havnet den på en 4' er. Den var ulidelig spennende til tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

"Den gamle damen kom nærmere og nærmere, nå måtte han kvitte seg med liket"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Jeg har vasket og ryddet blant bøkene mine og har sitte og lest titler. Utrolig mange fine :) Her er noen favoritter fra bøkene mine.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim og politietterforskning


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker som inngår i særemnet eg skriv våren 2015


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Måneorkesteret" av Unni Lindell
 • "Slangebæreren ; Drømmefangeren" av Unni Lindell
 • "Sørgekåpen - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Slangebæreren" av Unni Lindell
 • "Nattsøsteren" av Unni Lindell
 • "Mørkemannen - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Orkestergraven - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Honningfellen - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Rødhette - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Sukkerdøden - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Djevelkysset - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "Se deg ikke tilbake! - kriminalroman" av Karin Fossum
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver