Jeg har vasket og ryddet blant bøkene mine og har sitte og lest titler. Utrolig mange fine :) Her er noen favoritter fra bøkene mine.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ei flott liste. Vi har mange like favoritter :). Jeg har hørt om "I morgen var jeg alltid en løve", men ikke lest den. Tror dette er en jeg må anskaffe meg .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de bøkene du har på lista er "Drep ikke en sangfugl" en flott leseropplevelse og den er en av mine favorittbøker. Synd at det ble med den ene boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I morgen var jeg alltid en løve, har jeg ikke lest, men den tittelen der forteller nesten en hel historie inne i hodet mitt når jeg hører den... Om det motet en en dag skal få, en dag... men i dag er ikke helt den dagen ennå... Blir nysgjerrig av en slik tittel...; )Hva handler den om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren Arnhild Lauveng var innlagt i 10 år som schizofren. Hun var psykotisk og selvdestruktiv og knuste glass for å skjære seg til blods med.

Hun overvant schizofrenien og jobber idag som psykolog.

I boken forteller hun om en verden hvor man hører stemmer og hallusinerer. Hun forklarer hvordan vrangforestillinger kan ha sin egen logikk og mening.

Dette var en sterk bok å lese. Jeg kan virkelig anbefale den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres sterkt ut ja, skal vurdere å lese den: ) Takk: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Markus SHarald KElin FjellheimDiddiAnjaElinBeLine DahleEivind  VaksvikVidar KruminsKnutMMarit AamdalDolly DuckÅsmund ÅdnøytuhamreIngunn SBjørn SturødLeseaaseJulie StensethTone SundlandToneAud- HelenIdalillianerGunn DuaassveinIngrid Urdal StøleKjell MagneCarine OlsrødWencheLama Diehl-DahlAstrid MarteStein R. OlsenVannflaskeellinoronilleKari-AnneKikkan HaugenLinnMarie ØstvoldLilleviBeathe Solberg