Vinteren 2000 merker Knut Syrstad for første gang at noe er galt. Han er 30 år og topptrent, men kroppen spiller ikke på lag lenger. Han går til lege, men får konstatert at han er helt frisk. Han føler seg imidlertid langt fra frisk, men det tar ett år før han kommer seg til lege igjen. Denne gangen får han vite at han har kreft. I denne boken forteller Knut Syrstad om sin kamp mot kreften gjennom ti år, en kamp som har vakt oppsikt langt utenfor landets grenser. Hans personlige og usminkede beretning er gripende, og samtidig forteller han uten sentimentalitet og med mye humor. Her får vi virkelig et nærbilde av en manns utrettelige vilje til å overleve. Dette er en e-bok.
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788203292897
EAN 9788203292897
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Knut Syrstad
Dette er en helt fantastisk og trist bok! Boken handler i kort dra om Knut Syrstad som får kreft og reisen gjennom hele perioden. Vi får vite hva familien tenker, det er litt bilder i boken, vi får vite framtidsplanen med hans tvillingbror og deres hobby. Boken er skrevet slik at alle vil forstå det som står, ganske rett fram bok. Boken er trist til tider og noen glade øyeblikk, det gir virkelig ett godt innblikk på hvordan de med kreft har det og hvordan de rundt det har det. Så jeg anbefaler alle som leter etter en bok som går rett i hjerte til å lese denne! Helt fantastisk!
Se alle bokelskere som følger dette verketDisse bøkene ønskes kjøpt hvis noen selger de innbundet for en billig penge. Eller enda heller byttes med noen av alle de bøkene jeg har ute for salg her. Lydbøker uten hakk i cd ene er også aktuelt!