Kasper Krone er en klovn med usedvanlig god hørsel, i tillegg til å være terapeut, pokerspiller og innehaver av en enorm skattegjeld. På grunn av det siste er han ettersøkt i flere land. Derfor er han på flukt, men han er også på jakt. For en av hans tidligere elever, 10 år gamle KlaraMaria, er blitt bortført. Hun klarer å kontakte ham, og han lover å finne henne. Men Kasper er ikke den eneste som jakter på piken, og det skal også vise seg at flere barn er forsvunnet.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2006
Format CD
Omtalt sted København
Morosamme utrykk, Høeg har det med å konstruere spennende setninger. Hovudpersonens kommunikasjon med omvera er reflektert med musikk og gjenklang av hans eige interesse, deriblant Bach som blir nemt opp att og opp att. Ditte er ein veldig kreativ måte å fortelje ein historie på.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer har jeg samlet alle lydbøkene som er blitt anbefalt i en diskusjon om lydbøker.
Har forundret meg hvor mange det egentlig er. Dette er bare et utvalg av alle jeg har snublet over.