Den gamle bor i et lite sivhus langt inne i Ecuadors regnskog. Det er langt til byen, men to ganger i året kommer postbåten - og tannlegen - et etterlengtet besøk, for tannlegen har også med seg en bunke kjærlighetsromaner. Og slik vekkes de gamle sanselige drømmer til live i den klamme, hetedirrende tropenatten. En dag rykkes han ut av drømmene. Et sted inne i den ugjennomtrengelige grønne verden som omgir nybyggersamfunnet, streifer det fryktede udyret, en hevnlysten ozelot som har fått smaken på menneskeblod.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788205230378
EAN 9788205230378
Omtalt sted Ecuador
Plutselig hørte han en lyd ovenfra, og da han kikket opp, kunne han ikke annet enn å le. En bitte liten ape kom flagrende ned fra treet med et fotoapparat rundt halsen. Det var tydeligvis blitt for tungt for den.
Se alle bokelskere som følger dette verketOppdaget tilfeldig hvor mange bøker som starter med Den, samtidig som bøkene har helt ulike historier å dele.
Lista er ikke sortert på noen måte.