Med en kombinasjon av fare, mystikk og romantikk forteller Stephenie Meyer den dramatiske historien om hæren av nyfødte mens de forbereder seg på å angripe Bella Swan og Cullen-familien, og følger konfrontasjonen mellom dem til dens uforglemmelige slutt. "Jeg så kroppen hans endre seg. Han krøket seg sammen på taket og grep om kanten med en hånd. All den underlige vennligheten forsvant - han ble en jeger. Dette var noe jeg kjente igjen, noe jeg var fortrolig med, fordi jeg forsto det. Jeg koblet ut tankene. Det var på tide å jakte. Jeg pustet dypt inn og snuste i meg duften av blodet fra menneskene under meg. De var ikke de eneste menneskene i strøket, men de var nærmest. Hvem man skulle jakte på var noe man måtte bestemme seg for før man fikk ferten av byttet. Det var for sent å velge nå."
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2011
Serie Digikort. Lydbok
Genre Fantasy
Jeg elsket boka, men kanskje litt kort? Men så heter jo boka 'The short second life of Bree Tanner' da...
Likte du Twilight-bøkene kommer du til elske denne også! Fin, men kanskje litt for kort (?) "sidestory" ! Gir en slags ny oppfatning av selve Twilight og et nytt syn på disse "nyfødte" vampyrene som blir skapt mer eller mindre for moroskyld.
Jeg vil garantert oppdatere denne etterhvert som jeg får lest enda flere vampastisk fantastiske bøker med vampyrer i ^_^ Mange står på venteliste for å bli lest.
Noen ganger har man skikkelig flaks når en ny motebølge slår til, takk alle Twilight-fans fordi butikkene plutselig tar inn klassiske bøker de ikke hadde giddet å komme med ellers:D
Ved Seriebøker vil bare bok nr. 1 stå på listen.
Tips mottas med Stor glede.
Twilight sagaen leste jeg for tredje gang i vinter bare så det er sagt. Harry Potter serien leste jeg for andre gang og hele høsten 2010 brukte jeg på Ringenes Herre.