Ble ikke imponert av denne. Kjedelig og lettskrevet. Tenkte at man skulle få en eller annen åpenbaring som skulle tilføye noe i Eclipse. Men den gjorde den aldri. Ikke noe must å lese selv om du har lest Twilight sagaen, men helt grei bok til tidsfordriv. Synes Meyer skal gi ut en ordentlig roman snart heller :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg likte denne ganske godt egentlig. I selve serien er det de "pusevampyrene"/The Cullens vi blir best kjent med (ikke at jeg har noe i mot dem, da..), men her blir vi kjent med de rå og dyriske nyfødte. Når jeg leste Eclipse tenkte jeg ikke på de nyfødte som ofre, men etter å ha lest historien til Bree synes jeg på en måte synd på dem. Til og med Riley. Og selv om jeg visste det kom, gjorde slutten litt vondt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes boka var sånn midt på treet. Ble ikke helt oppslukt, men den var absolutt verdt å lese for å få et mer nyansert "Twilight-vampyrbilde". Litt spesielt å lese en bok du ikke har lest før, men likevel har lest og kjenner slutten på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes at boka faktisk var bra. Vi får et innblikk av hvordan en side av vampyrverdenen faktisk er. Et innblikk fra en nyfødt vampyrs side. Veldig bra skrevet og reflektert fra Stephanie Meyer! Jeg klarte å leve meg inn i boka, og jeg fikk mye sympati for Bree. Jeg skulle ønske litt at faktisk Bree overlevde. Selv om det er en novelle, er den bra. Man blir kanskje ikke så kjent med karakterene, men det gjør ikke så mye. Historien synes jeg var bra, og det var bra jobbet av Meyer! Ikke lettskrevet og kjedelig, men spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns det var en kjempe søt historie. Morsomt å være på den andre siden av Cullum familien, selv om den ikke er spesiellt viktig for selve historien i Twilightsagen. Når det kommer til at den er lettskrevet er vel alle bøkene til Stephenie Meyer det... Vil anbefale Midnight sun (Twilight gjennom Edward sitt syn) som ligger på hjemmesiden til Stephenie Meyer. Selv om ikke hele er skrevet ferdig er den veldig bra og verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja har lest midnight sun, synes den var kjempebra, håper meyer fortsetter Den. Men bree var en uinteressant karakter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg startet på denne boken idag, og var ferdig samme dag. Jeg synes boken var kjempe spennende og virkelig verd å lese. Og jeg synes at man fikk litt mer "innblikk" i vampyerens verden enn man får i Twilight f.eks. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra å høre at det er andre som liker den! Meninger er til for å deles:)(eller?) Morsomme å dele i allle fall!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne ikke sagt det bedre selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var litt kjedlig å høre.. jaja, da gidder jeg nok ikke å stresse med og bestille denne boken. Men må nesten lese den en gang, bare for å ha gjort det (føler det blir et lite must, siden jeg har lest de andre bøkene).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

altså, historien var grei, men det at det var en novelle ødela alt egentlig. Alt gikk så fort og man ble så vidt kjent med karakterene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Når man begynte å få et forhold karakterene, så var den plutselig ferdig. Ble litt skuffet over denne, dessverre. Men syns den var grei å få med seg. Som det ble nevnt så får man jo litt mer innblikk i vampyrverdenen til Meyer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den ble liksom så... Brå. Men jeg har lest verre da;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjekt å vite. Hadde en mistanke om at denne kanskje ikke var verdt å kjøpe riktig enda. Må nok lese den, men blir ikke prioritert med det første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den var bare alt for forutsigbar, som om man hadde hørt historien før

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLeseaaseLene AndresenIngeborg GMorten GranheimTine SundalAnniken RøilBjarne AashaugBertyMartineMarianne  SkagePerSpelemannSol SkipnesPirellimay britt FagertveitToveEivind  VaksvikWenche BrohaugEileen BørresenLena Risvik PaulsenFindusLars Johann MiljeMartinIvar SandIdaAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieHarald KBjørn SturødNinaRenate BakkenLars MæhlumKay NilsenKristin71RandiIVidar RingstrømBeate KristinHildaYvonne JohannesenLibraritas v