Brannsikker

la aldri din partner i stikken

av (forfatter) og David Åleskjær (oversetter).

Hermon 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

11 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Som ung drømte Cathrine om å gifte seg med en kjærlig og modig brannmann. Drømmen ble oppfylt da hun møtte Caleb. Men etter syv år skranter ekteskapet. I det de forbereder seg på skilsmisse, blir Caleb utfordret av sin far til å prøve et 40 dagers eksperiment: "Våg å elske". Selv om han tviler på at det har noen hensikt, aksepterer Caleb utfordringen, mer for farens skyld enn for ekteskapet. Boka er romanversjonen av filmen "Fireproof". Med bilder fra filmen bak i boka.

Omtale fra forlaget

I brennende bygninger lever kaptein Caleb Holt etter brannmenns æreskodeks: LA ALDRI DIN PARTNER I STIKKEN. Mens hjemme, i de døende glørne av hans ekteskap, lever han etter sine egne regler. Da hun vokste opp, drømte hans kone Cathrine alltid om å gifte seg med en kjærlig og modig brannmann ... akkurat som hennes far var. Nå, etter syv års ekteskap, lurer hun på når hun sluttet å være "bra nok". Utallige krangler og sinne gjør at de begge ønsker å gå videre til noe med litt mer gnist i seg. Idet de forbereder seg på skilsmisse, blir Caleb utfordret av sin far til å prøve et 40 dagers eksperiment: "Våg å elske". Selv om han tviler på at det har noen hensikt, aksepterer Caleb utfordringen, mer for farens skyld enn for ekteskapet. Full av spenning, humor og romantikk, vil denne romanen av Eric Wilson få deg til å le, og inspirere og utfordre deg.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788230207475

EAN 9788230207475

Genre Religiøs litteratur

Språk Bokmål

Sider 286

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

<<Mamma, kan jeg gifte meg med pappa.>> <<Vil du?>> ler Joy. <<Cathrine, du kan ikke gifte deg med pappa. Han er min mann.>> <<Men når du er ferdig med å være gift, kan jeg få ham da?>> <<Beklager lille skatt.>> Joy småler. <<Vi skal være gift for alltid. Du må nok gife deg med en annen mann.>> <<Hvem da?>> <<Det vet vi ikke ennå. Men en dag...>> <<Kan jeg gå med hvit kjole og hvite hansker?>> <<Klart du kan det hvis du vil.>> <<Vi vil leve alle lykkelige våre dager?>> Ordene er ikke helt i riktig rekkefølge, men spørsmålet kommer fra hjertet. <<Ja,>> sier Joy. <<Hvis du gifter deg med noen som virkelig, virkelig elsker deg.>> <<Sånn som pappa?>> spør Cathrine. <<Ja. Sånn som pappa.>>

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Brannsikker betyr ikke at det aldri vil bli noen brann, men at man vil være i stand til å takle det når den kommer

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Guds plan var at ekteskapet skulle vare livet ut. Det er derfor du må holde dine løfter til Cathrine. Du må tigge Gud om å lære deg å være en god ektemann. Og ikke bare følg hjertet, for hjertet ditt kan bedras. Du må lede hjertet ditt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

"Min Jesus lever, derfor vil jeg leve" Bøker som har fulgt meg fra svarteste natta, og frem til og etter at jeg tok i mot Jesus i livet mitt. ...og plutselig skinte sola <3


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Andre opptak" av Karen Kingsbury
 • "Skygger fra fortiden" av Karen Kingsbury
 • "Første opptak" av Karen Kingsbury
 • "På denne siden av himmelen" av Karen Kingsbury
 • "Solnedgang" av Karen Kingsbury
 • "Sommer" av Karen Kingsbury
 • "Gjennom alt" av Karen Kingsbury
 • "Soloppgang" av Karen Kingsbury
 • "Skumring" av Karen Kingsbury
 • "En ny vei hjem" av Christa Parrish
 • "Som din dag er" av Karen Kingsbury
 • "For alltid" av Karen Kingsbury
Alle bokanbefalinger for dette verket