Soloppgang

av (forfatter) og Laila Dahl Karlsen (oversetter).

Hermon 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.64 (11 terningkast.)

27 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dayne og Katy er i ferd med å forberede bryllup, men er det mulig for Katy å finne en plass i Daynes verden? Eller vil berømmelsen ta fra dem alt de har kjempet for å finne sammen? John Baxter gleder seg over at hans eldste sønn skal slå seg ned i nærheten, men hvordan vil barna hans takle følelsene han har for Elaine? I mens har Flanigan-familien problemer med Cody Coleman, stjernespilleren på Jims fotballag. Han kjemper for livet etter en alkoholforgiftning.

Omtale fra forlaget

I ferd med å forberede bryllup, er Dayne Matthews og Katy Hart fast bestemt på å holde seremonien hemmelig for paparazziene. Før bryllupet står Katy og Dayne overfor det som kanskje vil bli deres største utfordring så langt. Er det mulig for Katy å finne en plass i Daynes verden? Eller vil presset av berømmelsen ta fra dem alt de har kjempet for å finne sammen? John Baxter er ikke sikker på hvordan barna hans vil takle situasjonen han ikke lenger kan rømme fra - følelsene han har for sin venn Elaine. Blant bryllupsplaner og andre familienyheter, har John håp om en vakker soloppgang for første gang etter Elisabeths død. Flanigan-familien har problemer med Cody Coleman. Etter en overdose kjemper Cody for sitt liv. Bare Guds nåde og et mirakel kan redde ham fra dødens grep - og føre laget sammen igjen. En historie om Guds uendelige trofasthet og løftet om nye begynnelser.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788230206744

EAN 9788230206744

Serie Daggry-serien (1)

Genre Religiøs litteratur

Språk Bokmål

Sider 304

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 4 4 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket