Som din dag er

av (forfatter).

Hermon 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.20 (5 terningkast.)

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Lauren og Shane strever med å finne en felles plattform for et liv sammen. Men de har så ulike oppfatninger når det gjelder krig, politikk og tro, at Lauren ender forholdet og reiser tilbake til Afghanistan som korrespondent. Så rammes de begge av en tragedie og sammen må de klare å sette sine uenigheter til side.

Omtale fra forlaget

I oppfølgeren til "Gjennom alt" møter vi den nå 20 år gamle collegestudenten Emily Anderson idet hun treffer mannen som forandrer alt for henne: reservesoldaten Justin Baker. Forholdet deres er en inspirasjon for omverdenen, med en solid tro på Gud og dyp tillit og kjærlighet til hverandre. Både Lauren og Shane er knust, og de er overbevist om at forholdet deres nå er endelig over. Så rammes de av en tragedie. Vil Lauren og Shane klare å sette sine egne uenigheter til side, slik at kjærligheten - Guds kjærlighet - kan vinne? En sterk fortelling om ubøyelig kjærlighet og ofervilje.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788230206362

EAN 9788230206362

Genre Religiøs litteratur

Språk Bokmål

Sider 330

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 2 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar