Gjennom alt

av (forfatter) og Irene Skår (oversetter).

Hermon 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.58 (12 terningkast.)

31 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Shane Galanter har vært på leting i mange år. Nå er han klar for å slå seg til ro, men han er likevel usikker på om han velger rett. Midtøsten-korrespondenten Lauren Gibbs har gitt opp drømmen om et lykkelig liv for lenge siden - etter at alt ble revet fra henne. Emily Anderson er oppvokst hos besteforeldrene, der hun en dag oppdager historien som endte så brått da hun ble født. Dette er en historie om tro, kjærlighet og en ung kvinnes søken etter svar.

Omtale fra forlaget

I kjent stil har Karen Kingsbury skrevet nok en gripende historie om sterke menneskeskjebner, om kjærlighet og tro som bærer Gjennom alt. Første bok i ny miniserie på to bøker. Shane Galanter - en mann som er klar for å slå seg til ro etter å ha vært på leting i mange år. Men velger han rett? Eller finnes det en kvinne der ute et sted som fortsatt husker - slik han selv gjør - det de hadde for lenge siden ... en kjærlighet som ikke har dødd gjennom årenes løp? Lauren Gibbs - en framgangsrik krigskorrespondent i Midtøsten, som ga opp drømmen om et lykkelig liv for mange år siden - da det ble revet fra henne. Men hvorfor klarer hun ikke å slippe spørsmålet som stadig hjemsøker henne: Hvorfor er livet så tomt? Emily Anderson - en ung student, oppvokst hos sine besteforeldre og i ferd med å ta fatt på sin første praksis som journalist. Men før hun kommer så langt, oppdager hun kjærlighetshistorien som endte så tragisk da hun ble født. Og med det drives hun til å se tilbake og finne den moren hun aldri har møtt.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788230206348

EAN 9788230206348

Genre Religiøs litteratur

Språk Bokmål

Sider 326

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 3 4 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Oppdateres jevnlig

Midt i alle bøkene jeg ikke tidligere har lest, havner Harry Potter, igjen, de er alltid verdt å lese gjennom! Igjen og igjen og igjen;)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liste over alle bøkene jeg har lest i 2012. Listen oppdateres etterhvert!


Godt sagt! (0) Varsle Svar