Første opptak

av (forfatter) og Irene Skår (oversetter).

Hermon 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.12 (8 terningkast.)

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Chase Ryan og Keith Ellison har forlatt misjonsmarken i Indonesia for å lage film i Hollywood - en film som kan forandre verden med sitt budskap. De har klart å få spillefilmen finansiert, men innspillingen er en større utfordring enn de var forberedt på. En temperamentsfull skuespillerinne, hektiske produksjonsplaner og egen usikkerhet gjør at de to filmskaperne begynner å tvile på om filmen egentlig var Guds plan.

Omtale fra forlaget

Filmskaperne Chase Ryan og Keith Ellison forlot misjonsmarken i Indonesia til fordel for misjonsmarken i Hollywood. Nå har de klart det umulige - å få finansiert en spillefilm med et budskap som kan forandre verden. Men når Chase og Keith starter innspillingen, går ikke ting etter planen. Millioner av dollar står på spill, og de forsøker desperat å hindre produksjonen i å rakne helt. Med utfordringer som en temperamentsfull skuespillerinne, hektiske produksjonsplaner og egen usikkerhet, er det lite rom for den kreative og åndelige pasjonen som en gang motiverte dem. Var denne filmen egentlig Guds plan i det hele tatt? Et tilfeldig møte med John Baxter kan gi dem oppmuntringen de trenger for å holde visjonen ved like og produsere en film som faktisk vil forandre menneskers liv. Er det mulig å holde hodet over vannet midt oppe i alt som skjer, og skape en film som er helt unik - eller er risikoen for stor for alle de involverte? Første bok i serien "I filmens verden".

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788230207819

EAN 9788230207819

Serie I filmens verden (1)

Genre Religiøs litteratur

Omtalt sted USA

Språk Bokmål

Sider 336

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 3 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket