Liker denne boka bedre og bedre, selv om det ikke er vanskelig å gjette seg til hva som skjer, så er den god. Det er en godt fortalt historie, med mye å tenke over, moralske og medmenneskelige temaer... Kjenner at jeg gleder meg til å lese videre i kveld; )))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg drømmer om å legge alt mitt sammen en dag: 'Musikalsk Film'. Alltid likt å lage filmer, liker å synge, danse, fotografere, skrive....misjonere. Denne boken må vel være inspirasjon mot å få mine drømmer i oppfyllelse? Fantastisk! Jeg gleder meg til å lese, spesielt etter å ha hørt din mening =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I så fall vil nok du finne den fasinerende, ville jeg tro: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag