Basic

ganske enkelt god mat

en kokebok for et kjøkken fullt av sultne venner

av (forfatter), Sebastian Dickhaut (forfatter), Barbara Bonisolli (illustratør) og Alexander Walter (illustratør).

Aschehoug 2000 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en kokebok med basic kunnskap fra innkjøp til ferdig rett. Over 100 oppskrifter som rommer alt fra hjemmelaget majones, stekte poteter, risotto og mormors svinestek til sjokolademusse. Med register.

Omtale fra forlaget

Dette er en kokebok med basic kunnskap fra innkjøp til ferdig rett. Over 100 oppskrifter som rommer alt fra hjemmelaget majones, stekte poteter, risotto og mormors svinestek til sjokolademusse. Med register.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788203224966

EAN 9788203224966

Språk Bokmål

Sider 168

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Førsteklasses mat" av Opplysningskontoret for frukt og grønt
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
  • "Nigellas fest - en hyllest til livet" av Nigella Lawson
  • "Cappelens kokebok" av Aase Strømstad
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "Ikke bare appelsiner" av Jeanette Winterson
  • "Frognerfitter - roman" av Alexia Bohwim
  • "Den siste dansen - kriminalroman" av Jan Mehlum
Alle bokanbefalinger for dette verket