Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kjøpte nylig Stor kokebok for større og mindre husholdninger av Henriette Schønberg Erken etter Mamut utsalget. Kanskje en bokhandler i nærhet av deg har eks på lur. Har du sjekket ut det? Selv betalte jeg 149kr for mitt eks som følge av at det var etter utsalget var avsluttet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det har jeg ikke gjort, det var et godt tips! Takk :) Er du fornøyd med ditt eksemplar?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det tar for seg alt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de du nevner her, har jeg kun Ingrid Espelin Hovigs Den rutete kokeboken etter svigermor, og Schønberg Erkens store kokebok etter min mor. Ingen av disse kvitter jeg meg med :-)

Jeg har noen bøker om mat- og ernæring av Åse Kringlebotn m.fl., som er for videregående skole. To av dem er oppskriftsbøker - ispedd gode råd. Jeg rydder, og disse sto faktisk i fare for søppelkassen. Ikke fordi de er dårlige, men fordi jeg aldri bruker dem. Send meg en personlig melding hvis du er interessert i dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Før jeg kan si om jeg er interessert eller ikke så lurer jeg på hva titlene på bøkene er?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva