The aleph

av (forfatter).

HarperCollins 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.78 (51 terningkast.)

141 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Alexander Ramirez' eksemplar av The aleph

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En åndelig krise fører forfatteren ut på en reise gjennom Afrika, Europa og ender i Asia. På denne reisen møter han den unge fiolinisten Hilal. Sammen lærer de om kjærlighet og tilgivelse, som gir dem mot til å overvinne livets uunngåelige utfordringer.

Omtale fra forlaget

The new novel by the author of The Alchemist. Aleph marks a return to Paulo Coelho's beginnings. In a frank and surprising personal story, one of the world's most beloved authors embarks on a remarkable and transformative journey of self-discovery. Facing a grave crisis of faith, and seeking a path of spiritual renewal and growth, Paulo decides to start over: to travel, to experiment, to reconnect with people and the world. On this journey through Europe, Africa, and Asia, he will again meet Hilal-the woman he loved 500 years before-an encounter that will initiate a mystical voyage through time and space, through past and present, in search of himself. Aleph is an encounter with our fears and our sins; a search for love and forgiveness, and the courage to confront the inevitable challenges of life.

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9780007435517

EAN 9780007435517

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

5 9 17 11 8 1

Bokomtaler

Dessverre klarte jeg ikke å lese mer enn 30 sider av denne. Det var så mye "Gud" overalt, og ikke mye annet innhold. Kanskje den tar seg opp etterhvert, men det får jeg aldri vite.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Paulo er en av mine favoritter som har gitt meg mange gode leseropplevelser. Det er i grunnen godt å oppleve at ikke alt vokser inn i himmelen, at også han kan trå feil. Denne boken synes jeg ikke var av god gammeldags klasse. Litt spekulativ kansje, han som eldre mann på togtur med en yngre kvinne (jente). Språket virket også litt platt, plottet ikke helt etter min smak. For mye av : Den som elsker, ødelegger verken andre eller seg selv..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Efter Alkemisten har jag inte kunnat läsa någon bok av författaren utan att önska att han gjorde samma sak igen....Skrev om boken minst tio gånger som han gjorde med den. Det blir för mycket snack och för lite handling i alla andra böcker som jag har läst av honom, men den här läste jag ut i alla fall så den var väl av de bättre och fick en trea.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hørt de to første av 6 cder i ettermiddag, men det er ingenting som gjør at jeg har lyst å fortsette og avbryter dermed denne! Mange andre bøker jeg heller vil gi den tiden det ville tatt å fullføre denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Å leve er å eksperimentere, ikke å lure på meningen med det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Helvete er å se seg tilbake i denne brøkdelen av et sekund og vite at vi har sløst bort en mulighet til å hedre livets mirakel. Himmelen er å kunne si: "Jeg har gjort noen feil, men jeg har ikke vært feig. Jeg har levd mitt liv og gjort det jeg skulle."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Is it possible to know something without ever having experienced it? Yes, but it will never truely be a part of you.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

... det er ikke det du gjorde i ditt tidligere liv som virker inn på nåtiden. Det er det du gjør i nåtiden som frigjør fortiden og som følgelig vil forandre fremtiden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Visit your soul, not your past.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ord er tårer som er skrevet.Tårer er ord som har trang til å strømme fritt.Uten dem har ingen glede lys,ingen tristhet slutt.Så derfor takker jeg for dine tårer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke la deg skremme av andres meninger. Bare den middelmådige er trygg på seg selv, så ta alltid en risk - gjør det du har lyst til å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men siden jeg la i vei på denne reisen, er det som om jeg står overfor et gigantisk puslespill, å nå begynner brikkene å dukke opp. De viser kjærlighet, hat, oppofrelse, tilgivelse, glede, sorg. Det er derfor jeg er her sammen med deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uten stor interesse leser jeg en artikkel om kinesisk bambus. Etter at frøet er plantet går det fem år før man ser noe - bortsett fra et bittelite skudd. Hele veksten skjer under jorden; et komlisert nett at røtter vokser langsomt til siden og oppover. Og så, på slutten av det femte året, skyter den kinesiske bambusen raskt i været til den blir 25 meter høy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På jernbanestasjonen i Jaroslavl, idet jeg går til plattform 5, går det opp for meg at jeg aldri vil komme dit jeg vil så lenge jeg er og blir på samme sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har noen bøker i hylla som jeg ønsker å lese, og selvom det kommer nye bøker i løpet av et år som ofte overtar interessen min skal jeg ta tak i noen av skattene jeg allerede har. Også liker jeg lister veldig godt! Listen er en blanding av nytt og gammelt, stort og smått, norsk og utenlandsk. Det kommer til å bli et allsidig år! Jeg gler meg!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøker lest i sept 2013


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Manuskriptet fra Accra" av Paulo Coelho
 • "Utroskap" av Paulo Coelho
 • "Valkyriene" av Paulo Coelho
 • "Livet - utvalgte sitater" av Paulo Coelho
 • "Seierherren står alene" av Paulo Coelho
 • "Det femte fjell" av Paulo Coelho
 • "Anna - en fabel om klodens klima og miljø" av Jostein Gaarder
 • "Håndbok for lysets krigere" av Paulo Coelho
 • "Den tiende innsikt - om å holde fast på visjonen" av James Redfield
 • "Evig din - en kjærlighetshistorie" av Elizabeth Gilbert
 • "Brida - en bok om frihet" av Paulo Coelho
 • "Kunsten å være lykkelig - en håndbok i å leve" av Dalai Lama
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver