Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Ord er tårer som er skrevet.Tårer er ord som har trang til å strømme fritt.Uten dem har ingen glede lys,ingen tristhet slutt.Så derfor takker jeg for dine tårer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Du vet hvordan det er med meg. Kvinnen jeg elsket er død, og uansett hvor mye jeg puster inn og ut resten av livet, vil jeg aldri bli lykkelig igjen. Det er som om jeg har åpne sår og kroppen brenner.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men siden jeg la i vei på denne reisen, er det som om jeg står overfor et gigantisk puslespill, å nå begynner brikkene å dukke opp. De viser kjærlighet, hat, oppofrelse, tilgivelse, glede, sorg. Det er derfor jeg er her sammen med deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uten stor interesse leser jeg en artikkel om kinesisk bambus. Etter at frøet er plantet går det fem år før man ser noe - bortsett fra et bittelite skudd. Hele veksten skjer under jorden; et komlisert nett at røtter vokser langsomt til siden og oppover. Og så, på slutten av det femte året, skyter den kinesiske bambusen raskt i været til den blir 25 meter høy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helvete er å se seg tilbake i denne brøkdelen av et sekund og vite at vi har sløst bort en mulighet til å hedre livets mirakel. Himmelen er å kunne si: "Jeg har gjort noen feil, men jeg har ikke vært feig. Jeg har levd mitt liv og gjort det jeg skulle."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På jernbanestasjonen i Jaroslavl, idet jeg går til plattform 5, går det opp for meg at jeg aldri vil komme dit jeg vil så lenge jeg er og blir på samme sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å leve er å eksperimentere, ikke å lure på meningen med det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

... det er ikke det du gjorde i ditt tidligere liv som virker inn på nåtiden. Det er det du gjør i nåtiden som frigjør fortiden og som følgelig vil forandre fremtiden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Is it possible to know something without ever having experienced it? Yes, but it will never truely be a part of you.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[...]that is what the harmony of the Universe is: a man and a woman becoming a single energy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød