Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Hva er typisk deg? Og hvem fungerer du best med? Er du åpen, planmessig, ekstravert, medmenneskelig eller nevrotisk? Forskning har vist at vi alle kan oppsummeres med vekt på en av disse fem faktorene. På en lettlest og underholdende måte får du vite mer om din egen personlighet og ikke minst hvordan den går overens med andre. Her lærer du hvem du er i forhold til de rundt deg og får vite hvordan kunnskap om personlighet kan gjøre deg til en bedre sjef, kollega, venn eller samboer. Boken er skrevet av Petter Schjerven, kjent fra TV-programmet Typisk deg, og Rolf Marvin Bøe Lindgren, psykologen som tester alle kjendisene til P2s Sånn er du. Av alle han har undersøkt er for øvrig Petter den som er nærmest gjennomsnittet.
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788241952548
EAN 9788241952548
Språk Bokmål
Sider 234
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketPerfeksjonisten er høy på ekstraversjon og skikkelig høy på nevrotisisme. Her er det armer og bein og søvnløse netter til det er prikker over alle i-ene og streker over alle t-ene og andre metaforer som dagens ungdom ikke skjønner. Perfeksjonisten blir også ofte kontrollfreaken. Alle deltaljer skal være riktige og på akkurat den måten perfeksjonisten har sett for seg at det skal være! Det gjør at perfeksjonisten sjelden klarer å overlate noe til andre og er en skrekkelig sjef, særlig når vedkommende også skårer lavt på medmenneskelighet. Da er perfeksjonisten a pain in the ass!
[...] autoriteter skal man ta på alvor - og være uenig med dem så ofte man kan, helst syv ganger før frokost (dette er en referanse til Alice in Wonderland, så dere vet det).
Tenkeren er ikke redd for å tale Roma midt imot - eller skjønner av og til ikke hva problemet med det er. Tenkeren blir av og til tatt for å være ekstravert - og tar til talerstolen når hun er engasjert. Men det er jo fordi tenkeren blir sett bare når hun er engasjert. Ellers er jo tenkeren i tenkekammeret sitt.