Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

[...] autoriteter skal man ta på alvor - og være uenig med dem så ofte man kan, helst syv ganger før frokost (dette er en referanse til Alice in Wonderland, så dere vet det).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Perfeksjonisten er høy på ekstraversjon og skikkelig høy på nevrotisisme. Her er det armer og bein og søvnløse netter til det er prikker over alle i-ene og streker over alle t-ene og andre metaforer som dagens ungdom ikke skjønner. Perfeksjonisten blir også ofte kontrollfreaken. Alle deltaljer skal være riktige og på akkurat den måten perfeksjonisten har sett for seg at det skal være! Det gjør at perfeksjonisten sjelden klarer å overlate noe til andre og er en skrekkelig sjef, særlig når vedkommende også skårer lavt på medmenneskelighet. Da er perfeksjonisten a pain in the ass!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenkeren er ikke redd for å tale Roma midt imot - eller skjønner av og til ikke hva problemet med det er. Tenkeren blir av og til tatt for å være ekstravert - og tar til talerstolen når hun er engasjert. Men det er jo fordi tenkeren blir sett bare når hun er engasjert. Ellers er jo tenkeren i tenkekammeret sitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B Lie