Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 40 av 58965 sitater

Drive ten thousand miles across America and you will know more about the country than all the institutes of sociology and political science put together.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så urettferdig av meg å tenke sånn. Men sånn er det når man har det fælt, da unner man ikke andre å ha det bra

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun prøver å tenke at vondt ikke ligger så langt unna godt, at vondt er godt og voksent, at hvis hun bestemmer seg for at det er deilig, så er det deilig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han stryker henne over magen, over puppene, og hun lar ham gjøre det, det har gått så lang tid nå at hun ikke har noen grunn til å si at hun ikke er klar, og hvordan det føles å være klar uansett, og kanskje hun aldri blir det. Så en dag bestemmer hun seg for at hun er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men han følte også, at det var en skam, en brøde at leve det slappe tilskuerliv, han nu så lenge havde ført, uden det sagteste forsøg på dog ialfald indenfor en liden kreds at gjøre kampen om tilværelsen så lidet frygtelig som mulig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lisbeth. miserable already at seeing the family so prosperous, could not survive this happy event. [ . . . ] And vindictiveness hastened Cousin Bette's end. The family followed her, weeping to the grave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ord er ulike.
Noen er lyse, andre mørke, april, for eksempel, er et lyst ord. (...) Ordet april er satt sammen av lys, fuglesang og forventning. April er den gladeste, mest håpefulle måneden i året.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Man blir kanskje helt stille på innsiden når det er så lite som skjer? sier han

Eller så hører man bråket på innsiden mye bedre, sier hun

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Råd til meg sjølv

Utan kulde og aud vinter
var ikkje vårens varme og rikdom.
Ulykka har gjort meg tolsam og sterk
og viljen er stålsett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kroppen sit i fengsel
tankane slepp ut:
Skal store ting skje
må ein tenke sindig og femne vidt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pray thee, take care, that tak'st my book in hand,
To read it well -- that is, to understand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med panna pressa mot setet framfor meg sparka eg med føtene, først forsiktig, så fortare. Skoa mine eksploderte i lydlause bluss: verdas minste ambulanse, på veg ingenstans

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meningen med livet varierer fra menneske til menneske, fra dag til dag og fra time til time. Det det kommer an på , er derfor ikke livets mening i sin alminnelighet, men den spesielle mening med et menneskes liv i et gitt øyeblikk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kunne de se på meg hvor fælt jeg hadde det? Se all smerten og sorgen jeg bar på? Så jeg mer interessant og dyp ut? Å, de skulle bare ha visst!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Barna mine holder meg igjen i verden slik bare smerte og kjærlighet kan gjøre - de fins i alt

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Moralske grenser oppstår i det øyeblikket du vet at du overskrider dem

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdes gjennom
et slags Hades, side om side
med Góreckis strykekvartett, som femur, hjem

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal åpnes et rom i meg som jeg ikke veit finnes, og det rommet skal være uendelig stort, noe evig i en kropp som skal dø, mens den kjærligeten skal leve også etter at jeg er død og begravet. Men jeg kan velge å aldri åpne det rommet, og dermed også slippe alt det som følger med, som jeg er redd for. Alle disse tinga jeg er redd for, som er det første jeg tenker på hver gang noen spør om jeg vil ha barn

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[H]e was very nervous of calling on people, in case they should think him dull. This, of course, as everyone knows, is one of the best ways of appearing dull.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gang var hun så vidt en halvmeter høy og stavra rundt på parketten og trengte meg til alt, og det var slitsomt, men jeg vil heller bli trengt enn å være overflødig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLibraritas vSiljeJanne BrovoldEivind  VaksvikAndreas BurøØystein LLene AndresenToveLailaReadninggirl20Torgeir MyklebustRufsetufsaBjørn SturødSteinar JøsokRune U. FurbergHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPirelliBertyJeanetteellinoronilleIngunn SvaskeklutMari Nordø LommelunMarie WTor Arne DahlElin SkjerengIngunnTonjeTanteMamieNina J.B.ingar hHilde VrangsagenTove Obrestad WøienIdaEvaJorund KorbiAneStine Pernille