Mat og vin

mat til vin og vin til mat

100 oppskrifter med vinforslag og alt du behøver å vite for å kombinere mat og vin

av (forfatter), Toralf Bølgen (forfatter), Øivind Hånes (forfatter) og Mats Widén (illustratør).

Gyldendal fakta 2002 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

33 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Ingvild Eides eksemplar av Mat og vin - mat til vin og vin til mat

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

fagbøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatterne har forsøkt å ta for seg alle de viktigste grunntyper av råvarer. De kommer med konkrete forslag til hvilke viner som kan serveres til dem, og ikke minst hvorfor ting passer sammen. Denne boka er både en reiseskildring, en oppskriftsbank og en porsjon vinlære. Det handler om å finne matens og vinens karakter, for deretter å finne koblinger mellom sammenfallende elementer. Med register.

Omtale fra forlaget

Nå får du en av våre bestselgere i et nytt og hendig paperbackformat. Mat & Vin inneholder 100 oppskrifter med vinforslag og alt du behøver å vite for å kombinere mat og vin. Mat & Vin byr på 100 av Trond Mois beste oppskrifter, mens Toralf Bølgen deler av sin vinkunnskap og foreslår hva du skal drikke til de forskjellige rettene.I tillegg inneholder Mat & Vin to engasjerende reiseskildringer om fem nordmenn og to svensker som reiser til de to viktigste matlandene i Europa, Frankrike og Italia.Bølgen&moi er et begrep i restaurantverden. Toralf Bølgen er en av Norges fremste vineksperter, forfatter av Historien om Cognac ,Calvados og Armagnac. heldige giftermål og verdens beste brennevinshus. Trond Moi har flere ganger vært kåret til årets beste kokk, forfatter av Smak og Himmelsk.Mats Widén er fotograf, matentusiast og forfatter Øyvind Hånes har skrevet teksten.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788205309746

EAN 9788205309746

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Ein smak frå norsk natur - langs ein vassveg" av Arne Brimi
  • "Smak!" av Trond Moi
  • "Gourmet for folket" av Ole Jonny Eikefjord
  • "Fisk og vin" av Trond Moi
  • "100 retter og matopplevelser" av Trond Moi
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Italia" av Dag Tjersland
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
Alle bokanbefalinger for dette verket