Bagatelle

Hellstrøms siste måltid

av (forfatter) og Trygve Indrelid (illustratør).

Aschehoug 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp eller selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hellstrøm forteller om restauranten Bagatelles 30 år lange historie og om hvordan han har jaktet på det kompromissløse kjøkken. I tillegg har boka oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, med vinanbefalinger til hver rett.

Omtale fra forlaget

Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, morsomme opptrinn, rare episoder og mye mer. Historien om berømmelsen og "mytteriet" på Bagatelle er også med - og ikke minst oppskrifter på Hellstrøms mange signaturretter. Dette er en praktbok med de lekreste bilder.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788203238451

EAN 9788203238451

Genre Personlige beretninger

Omtalt sted Oslo

Omtalt person Eyvind Hellstrøm

Språk Bokmål

Sider 300

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
  • "Stiansen inviterer til fest" av Bent Stiansen
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Husmannskost fra verdens nest beste kokk" av Tom Victor Gausdal
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
Alle bokanbefalinger for dette verket