Bagateller for lisvnytere

vin og mat i magisk kombinasjon

av (forfatter), Ragge Strand (illustratør), Trygve Indrelid (illustratør), Sune Eriksen (illustratør) og Tom Sandberg (illustratør).

Pantagruel 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

30 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka viser deg hvordan du kan kombinere mat og vin på en elegant måte. Den tar utgangspunkt i enkel og klassisk matlaging og viser hvilke enkle grep og få ingredienser som får deg til å lykkes foran gjestene dine.

Omtale fra forlaget

Boka viser deg hvordan du kan kombinere mat og vin på en elegant måte. Den tar utgangspunkt i enkel og klassisk matlaging og viser hvilke enkle grep og få ingredienser som får deg til å lykkes foran gjestene dine.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788279002154

EAN 9788279002154

Språk Bokmål

Sider 187

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Bare mat - fra mitt kjøkken" av Eyvind Hellstrøm
  • "Kokkelandslagets store kokebok" av Hugo Lauritz Jenssen
  • "Terjes kjøkken - mat fra en verdensmester" av Terje Ness
  • "100 retter og matopplevelser" av Trond Moi
  • "Tina - mange tips fra TV-programmene Mat" av Tina Nordström
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Når det koker - en amatørs opplevelser som kjøkkenslave, à la carte-kokk, pastamaker og lærling hos en slakter i Toscana" av Bill Buford
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Norsk mat" av Lars Barmen
  • "Barmens grill" av Lars Barmen
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
Alle bokanbefalinger for dette verket