Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1951-utgava av boka. I tillegg følger det med en bok om forfatterens liv og virke.
Omtale fra forlaget
En klassiker blant kokebøker som har vært en skattkiste for generasjoner av matglade nordmenn. Denne utgaven er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den forelå i 1951, med nytt og lekkert omslag. Med på kjøpet følger en egen bok der Henry Notaker forteller historien om Henriette Schønberg Erken og hvordan hun ble landets viktigste og mest sagnomsuste kokebokforfatter. Dette er interessant og underholdende mat og kulturhistorie fra begynnelsen av 1900-tallet.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788203236334
EAN 9788203236334
Språk Bokmål
Sider 890
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!