morsom bok
https://www.adlibris.com/no/bok/taxfree-9788299524223

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bibliotekene tar i mot bøker som ikke er for gamle. Populære bøker blir slitt og byttes ut. De selger jo også bøker de har flere av når etterspørselen dabber av. Disse pengene brukes til å kjøpe inn nye. God løsning for alle. Biblioekene har jo bare ett visst budskjett å bruke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må da finnes mange muslimske forfattere. Selv kjenner jeg bare til de nyeste bøkene.
Du har f.eks. Khaled Hosseini som er veldig populær. En ung debutant i fjør som skriver om Stovner i boka Tante Ulrikkes vei. Koranen er vel en klassiker og er veldig populær å lese i for muslimske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig flott leseopplevelse om et emne som ikke er så mye belyst, nemlig slavetrafikken mellom Afrika og Karibien. Det var veldig vanskelig å legge fra seg boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsomt å se illustrasjonene og hvordan det så ut på 1880-tallet. Har vært på mange av stedene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var og hentet Byens spor av Lars Saabye Christensen på biblioteket i går. Om jeg får tid blir det denne og Anorektisk av Ingeborg Senneset (Nominert på bokbloggerenes kortliste) som skal høres og leses på i helga. Er på seminar, så det er begrenset tid til rådighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eneste litterære nyttårsforsettet jeg har, er å få lest/hørt minst en bok i uka. I fjor ble det tilsammen 53 bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka får deg garantert til å le.
https://blogg.hioa.no/leseogreiselyst/2017/09/30/tommeltotter-kritisk-analyse-kjente-norske-sangtekster-sigmund-falch/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva historien om Betlehemsbarnet; “atterglansen” fra dette barnets “glorie” og kjærligheten i budskapet, har betydd for hvordan vi ser på et nyfødt barn. “Hvis vi kunne se ganske likegyldig på en sånn ynkelig, naken, nyfødt menneskeunge – så kunne vi ikke tenke oss et elendigere kryp enn det. Stygg er den også – hvis vi ser på den med koldt hjerte. Hodet er altfor stort til den arme vesle skrotten, lemmene altfor små og tynne, og så kaver den og slår seg planløst, mens den krymper ansiktet sammen i tusen rynker og vreler avskyelig med åpent, tannløst gap -.”

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Guess who’s here?» Elisabeth strenet energisk bort til Egon og Ragnar og fyrte av et blendende smil. Egon konstaterte at hun hadde bleket tennene igjen, om mulig i en enda lysere nyanse enn sist han traff henne. Ikke rart at tannlegen kjørte Bentley. Plasser kjæringa i fyret med åpen munn, så er det ingen som går på grunn i Falsterbo, tenkte han.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På Det norske teater spiller de av og til Fugletribunalet. Virkelig et flott forestilling å få med seg. Ellers holder jeg selv på med Skyggesøsteren av Lucinda Riley. Må innrømme at jeg er en stor fan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et ambisiøst mål. Det siste kan være oppnåelig hvis noen av de 121 bøkene faller inn under kategoriene dine over og du innfører kjøpestopp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så morsomt at du også leser den serien nå. Selv vr jeg på biblioteket og lette etter ny lydbok og så de to første som jeg hørte for lenge siden. Har flere ganger sett etter om neste bok er på lyd, men har ikke funnet det. Spurte i skranken om de hadde de siste i lyd. Jo de fantes på biblioteket i Bergen. I går ble lydbøkene 3 og 4 i serien hentet på biblioteket i orginalspråket! Det er faktisk første gang jeg hører lydbok på svensk. At Bergen bibliotek hadde kjøpt inn disse er jo ikke rart, siden handlingen i første bok er fra Bergen. Bergen er nevnt i bok 3 også. Gleder meg til å høre videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsomt å finne diskusjon om boka jeg hører på om kvelden før jeg sovner. Jeg også reagerte på navnet til kroverten på Bakklandet. Tenkte på Tom Egeland med en gang. Ellers så bor min mor i Angelltrøa som har vært eid av familien Angell. Har ikke kommet lengre enn funnet av liket av en pike i Småbergan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hører en del på lydbøker og det er riktig som du påpeker at bokopplevelsen kan bli borte hvis en ergrer seg over oppleseren. Det er særlig ei som har litt skarp stemme jeg forsøker å holde meg bort fra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I helgen har jeg kost meg i sola med Pastor Viveka og giftmordene av Annette Haaland. Det er opprinnelig en svensk bok som er oversatt.I tillegg hører jeg på Verden som var min 70-tallet av Ketil Bjørnstad. Godt å ha noe på øret i senga.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har sittet ute i solkrogen på terrassen og kost med med Bøddelen av Torgrim Sørnes. Vel kost meg er vel en overdrivelse når handlingen er lagt til Tronhjem for 300 år siden og det er bøddelens arbeid og med hvem som er temaet. For å si det slik, det er flest kvinner om får hodet kappet av. I tillegg ble jeg ferdig med Havboka av Morten A. Strøksnes. Den har vunnet Brageprisen og Bokbloggerprisen i 2015.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synes ikke du skal gi opp. på slutten får en vite hvorfor hun skulle gi alle beboerne i huset brev og bli kjent med dem. i bloggen min vurderte jeg boka i barne- og ungdomssegmentet og ikke en voksenbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en fin anmeldelse uten å røpe hva handlingen går ut på. Vant selv boka for noen uker siden, men har tenkt å spare den til ferien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

for noen år siden leste jeg Taxfree. Boka er virkelig morsom og forfatteren Reidar Karlsen har tatt charterturisten og særlig nybegynnere som aldri har vært ute og reist på kornet. God beskrivelse av folkevandringen på stranda i Playa del Ingles. Virkelig morsom lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marie HolterFindusLars MæhlumDaffy EnglundVidar Ringstrømenrique bærfjordHarald ErfjordGunillaBente NogvaMari Nordø LommelunJorid FMorten JensenVannflaskegretemorSiljeKine Selbekk OttersenMonica Carlsenleser42Hanne Kvernmo RyeBerit RTorill Elisabeth RevheimVigdis VoldKari MereteMalinDemeterMarit HøvdemartinekhDolly DuckØystein LTine SundalBjørn SturødNina M. Haugan FinnsonJarmo LarsenRufsetufsaAstrid PedersenalpakkaIngunn SINA TORNESJenny Dahl BakkenLisbeth Kingsrud Kvisten