Takk for tips! Du var ikke den eneste som anbefalte "Et lite liv", så da startet jeg på den:) Har lest 200-300 sider nå, men det går sakte dessverre... Er den litt treg? Bygger den seg opp på noe vis? Klarer ikke helt å følge historiene til de ulike personlighetene i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei,

ønsker boktips. Er på jakt etter gripende fortellinger, om det er fra virkeligheten eller det er fiksjon spiller ingen rolle. Ønsker å lese noe som gir inntrykk.

Har lest det meste av Tore Renberg, Jo Nesbø og Åsne Seierstad. Altså liker jeg det meste av sjangere.

Takk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, den heter "Finale" :-) Kommer til høsten om jeg ikke tar helt feil.

Har ikke kommet så veldig langt i Silence, men begynnelsen er i alle fall lovende. Liker drivet i bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, i følge forfatteren har hun ikke solgt filmrettighetene til boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hovedkarakterene i fifty shades kan vel i bunn og grunn sammenlignes med Bella og Edward, både i væremåte, personlighet og forhold. Men ellers minner handlingen i denne boka svært lite om Twilight. Her er det verken vampyrer eller varulver ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i det du sier, men man kommer ikke fra at det er veldig underholdende bøker :-) Er forresten 4 bøker i serien, ikke bare 3 :-) Holder på med Silence nå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig med maj, De fire og han som gjør galt verre er kjempemorsomme bøker. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var egentlig ganske tilfeldig at jeg bestilte denne boka, men etter omtalene å lese, virket dette som en lettlest og underholdende bok for sommerferien.

Ble egentlig litt skuffet av innholdet, ble liksom aldri dratt inn i handlingen, og av og til ble det for mye "mumling" og tankesurr fra hovedpersonen, Ana. Grey var en litt mer spennenede karakter, men også han følte jeg kunne blitt gjort enda mer interessant mtp hans bakgrunn. Regner med man får vite mer av hans fortid i de neste bøkene.

Fifty shades of grey er husmorporno - ja - men langt i fra dristig i mitt syn. Det var en ren kjærlighetshistorie og en OK pageturner. Likte slutten, som nesten tvinger leseren til å lese neste boka i trilogien. Men det er ikke Fifty shades darker jeg prioriterer først i leselista mi.

En svak firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sommeren i nord er ikke uventet kald, sur og grå. Med ikke mindre enn 10 grader i lufta, er det godt å tulle seg inn i et teppe og fordype seg i bøkene. Her er mine lesemål for ferien!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker bøkene om Jarle, det vil jeg alltid gjøre. Men i denne boka, i motsetning til de andre bøkene, klarte jeg ikke helt å få den samme følelsen av å være en "del" av det som skjedde, det å kjenne seg igjen i situasjonene. Jeg følte denne boka ble litt for voksen for meg, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville bare si gled deg til etterfølgeren! Er like bra, kanskje bedre(?) :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, har fått så mange gode tips nå at det er ikke lett å vite hva man skal velge! Men baaaare fortsett :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for alle svar! er veldig hjelpsomt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk for tips :) skal sjekke den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå som det nærmer seg disse juletider, er det på tide å tenke på gavene. Jeg har lyst til å gi min 84 år gamle farmor en bok i julegave, men jeg synes det er litt vanskelig å finne bøker i hennes interesse. Hun er veldig glad i å lese, spesielt historier fra gamle dager(f.eks. fra krigen osv). Tenker altså på skjønnlitterære bøker som biografier, historie, dokumentarer osv. Noen som har forslag å komme med?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempefin liste! Merket meg flere bøker fra den :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Dødslekene og Opp i flammer er favoritter hos meg, men Fugl Føniks ble tamt lesestoff. En utrolig skuffende avslutning på en knallgod og fantastisk trilogi.

Hadde vel for store forhåpninger, men er kanskje ikke så rart etter å ha lest de to første bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok denne med på ferie, og gledet meg til å lese noe sommerromanse a la Sparks. Men ble utrolig skuffet, det var 400 lange sider. Hovedpersonen gikk meg på nervene, klarte aldri å like henne. Har ombestemt meg når det gjelder å se filmen etter jeg leste boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestilte denne nettopp, gleder meg til den dumper ned i postkassa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarte ikke å lese ferdig, leste noe over 100 sider :p Fenget meg ikke, ble for langdrygt uten at noe skjedde. Så ga de tre første bøkene jeg hadde i serien til en venninne, hun likte de veldig godt :) Så slapp de å stå nedstøvet i bokhylla i hvertfall!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethLilith NagelDolly DuckConnieWenche VargasGodemineMalinGunillagretemorTone SundlandAnneWangCaroIdaHanne Kvernmo RyeHildeE .Roger MartinsenCecilie69Morten BolstadStine SevilhaugHeidi BAnne Berit GrønbechTurid KjendlieHilde Merete GjessingJan-Olav SelforsBertyKaramasov11PiippokattaIvar SandAurora WeberKjersti SEvaHilde VrangsagenTanteMamieElisabeth SveeIngvild SLilleviBjørg RistvedtAnniken RøilAnne-Stine Ruud HusevågHarald K