Jeg har ikke tenkt å skrive noen lang berettning her. Jeg har tenkt å liste opp en ting (selv om det ikke da blir en liste... men uansett). Syns denne boken var veldig skuffende. Jeg ELSKET Dødslekene, jeg elsket Opp i Flammer, men denne skuffet meg. Jeg tror hovedårsaken er at spenningen med arenaen og alt som kunne kommet til å skje inni den er blåst vekk, og erstattet med noe... lite orginalt egentlig :( Hvertfall i forhold til Dødslekene og Opp I Flammer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig. Dødslekene og Opp i flammer er favoritter hos meg, men Fugl Føniks ble tamt lesestoff. En utrolig skuffende avslutning på en knallgod og fantastisk trilogi.

Hadde vel for store forhåpninger, men er kanskje ikke så rart etter å ha lest de to første bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød