Ja denne historien er blitt fortalt før i bøker og filmer men denne boken skiller seg allikevel ut ved at det er gjort på en god måte. I utgangspunktet er det klisjeen rik jente/fattig gutt(gjengmedlem) men jeg synes at karakterene etterhvert blir litt mer nyansert enn i andre bøker (med unntak av Colin kanskje) og denne boken engasjerte meg virkelig. Jeg vet selvfølgelig hvordan dette går men det er jo veien dit som er morsom og spennende med hund/katt eller elsk/hat spillet og utviklingen av forholdet. Synes også forfatter får frem sårbarheten veldig godt. Så en anbefaling fra meg (mm du er en superkritisk leser :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

En spennende kjærlighetshistorie for ungdom mellom 8 og 80. Anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Helt enig med det du sier. Denne boken er definitivt en av mine favoritter innenfor kjærlighetshistorier. Likte også veldig godt å lese historien fra begge personenes synsvinkel. Gleder meg til å lese etterfølgeren og håper at den er like bra som denne. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville bare si gled deg til etterfølgeren! Er like bra, kanskje bedre(?) :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har den klar på lydbok men har noen andre i kø først :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelHeidiLisbeth Kingsrud KvistensomniferumDaffy EnglundMorten JensenbrekAnne Berit GrønbechLeselenaMarteLibraritas vIda SMariarJoakimKristinbjarnuRLene AndresenHeidi BStregaSimen "Boktimmy" Ingemundsenkjell kWenche VargasLibris50Aud- HelenHarald KAgnete M. HafskjoldAnniken LCtinaHelena EVigdis VoldRune U. FurbergThomas KlakeggstormdottirGodemineJulie StensethEli HagelundBertyLine DahleEmilie GeistRoger Martinsen