Jeg er så lei for det, men denne skuffet meg litt. Som om ikke førsteboka var klisjefylt nok, er denne enda verre. (DESSVERRE) Likevel slukte jeg så si boka på to dager, selv om jeg må innrømme at forfatteren ikke er så alt for original i hverken språk, karakterer eller handlinger. Det var til tider ganske spennende, så jeg kommer nok til å lese sisteboka.

Jo! Denne typen historier/og generelt oppbyggingen av historien (jente møter mystisk gutt, forelsker seg, så kommer gutt nr 2 inn i bildet...) er veeldig velkjent og mye lest fra før av. Så ikke så veldig bra "litteratur"-messig, men jeg må jo si at jeg koste meg med boka likevel..! hihi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i det du sier, men man kommer ikke fra at det er veldig underholdende bøker :-) Er forresten 4 bøker i serien, ikke bare 3 :-) Holder på med Silence nå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det 4 bøker?! Whoa, det visste jeg ikke. Skal sjekke ut! :) Er "Silence" bra? (Hvis noen misforstod kommentaren, må jeg bare så det sagt: jeg SLUKTE boka...seriøst, føler meg som en fjortis-aktig drugaddict når jeg leser sånne typer bøker, selv om "litteraturen" i seg selv ikke imponerer meg. Er noe med det...hahahah)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den heter "Finale" :-) Kommer til høsten om jeg ikke tar helt feil.

Har ikke kommet så veldig langt i Silence, men begynnelsen er i alle fall lovende. Liker drivet i bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethVibekemoiraKirsten LundHarald KTanteMamieTore HalsaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudgretemorDannyEvaAnniken RøilIdaMarianne  SkageBeathe SolbergVannflaskeHilde H HelsethEllen E. MartolPiippokattaritaolineMorten BolstadJenny Dahl BakkenINA TORNESLilleviBerit RIngunnJSynnøve H HoelRoger MartinsenEgil StangelandAvaMarita LoeEvaKaren RamsvikPia Lise SelnesElin FjellheimlillianerGrete AastorpNina M. Haugan FinnsonTone HKjell F Tislevoll