Enig med dere angående følelsen av hvem morderen var, men fy dundrende for en bra krimbok. Har nettopp lest ut boken og er litt i ekstase. Meget god slutt som gjør forventingene til det som trolig må komme av oppfølger ganske høye. En favorittbok for min del.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er eneste boka jeg har lest av Adler-Olsen. Jeg syntes den er godt skrevet, spennende og interessant, men noe langtrekkende. Jeg ble litt lei mot slutten selv om jeg synts å huske at den var vel så actionfylt. Har lest noen bøker etter denne, og husker ikke slutten like godt som resten av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk den skal jeg nok lese en gang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første bok jeg leser av denne forfatteren. Synts det tok litt tid før boken fanget meg helt. Det kan kanskje ha med denne "oppskriften" du nevener dersom det er oppdelingen av historien du sikter til. I fra del tre var jeg på kroken :) Synts boka var spennende og jeg tror nok jeg kommer til å velge en bok av Torkil Damhaug igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må si det var litt spesielt å lese kapittel 50 - 57 i går kveld to dager etter drapene på Utøya. En ekkel likhet i historiene her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror dette var den første krimboken jeg leste som var voksenlitteratur. Det er også en av bøkene jeg husker flest detaljer i fra. Jeg syntes også den var god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et par gode tips kan en få med seg i denne boken. Lister, avkrysning og poenggiving kan være positivt for å holde motivasjonen oppe. Dette presenteres tidlig i boken og det holder egentlig. Et par av kapitlene var ok, men resten av boken skumleste jeg. Det var med endel innlegg i fra bloggleserne hennes. Disse var ganske artige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer som ikke-røyker da :) Lykke til videre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ti bøker? dette var nytt for meg, men jeg har hørt noen rykter om en fjerde bok i Millenium serien... er det noen som vet noe om dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har nok muligens rett Ann Christin. Jeg har selv lest Läckbergs bøker om Erica og co i mens jeg har vært hjemme i fødselspermisjon. Det blir heller ikke mindre fokus på barn og hjemmetilværelse i de kommende bøkene i serien.

Jeg er enig med Kent Inge om at Läckbergs bøker kan være forutsigbare og løsningene på krimgåtene ofte ikke kom som de store overraskelsene. Men jeg har stort sett likt hennes bøker godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nattefokk havner midt på treet. Jeg mister litt interessen etterhvert som jeg leser. Det blir endel gjentagelser med tanke på turene opp på høyloftet og nattlige oppvåkninger. Med det litt lettvinde plottet nådde ikke denne historien helt til topps.

Jeg liker veldig godt de paralelle historiene i fra forskjellige tidsepoker og naturskildingene var levende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

gleder meg! Nattefokk ligger på stuebordet nå klar til og leses. Jeg likte stemningen i Skumringstimen. Jeg liker å bli overasket i krim. Så tvister er velkomne for min del :)Jeg husker ikke om jeg ble lurt eller ikke når det gjelder skumringstimen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen hyggelig lesning, men lærerikt og svært spennende. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hanka la ikke skjul på at hun var jødinne, og når vi lå i sengen i ly av mørket, fortalte hun meg om sitt liv og sine framtidsdrømmer.'Hvis vi overlever krigen, Nina' sa hun, 'blir vi de eneste vitnene. Det kommer ikke til å finnes mange vitner, så det er viktig at vi husker det som skjer med oss nå.' Det satte seg fast i meg. Det hun sa, satte seg unektelig fast i meg. Svært dypt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det var det. Takk. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva vil "lukket rom - mysterie" si?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal notere meg det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig festlig underholdning! Jeg lo til og med litt innimellom. Akkurat hva jeg forventet meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den første boka jeg har lest av Paulo Coelho. Jeg irriterte meg over hovedpersonene og likte ikke denne boka. Coelho ønsker at leseren får med seg budskapet ved å repitere enkelte historier og poenger som allerede er brukt tidligere i boken. Dette minner meg litt om teknikker foredragsholdere benytter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håper du klarte det. Det var denne boka som gjorde susen for min del. Jeg husker jeg kjøpte den, leste litt og måtte legge den bort i et halvt år, fordi jeg var redd det stemte at jeg kom til å slutte å røyke av å lese den. Jeg var også helt umotivert da jeg begynte å lese den for andre gang, men sannelig sluttet jeg å røyke. Ikke en sigarett på 7 1/2 år og ikke en kilo i pluss :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EckhoffKaramasov11Reidun GranbergsvarteperYlvaIda  Gaarden SortlandSynnøve H HoelBenedicteChristofer GabrielsenRufsetufsaKaroline RøyskattWenche VargasCtinaOdd HebækBjørg L.Jarmo LarsenKarin BergHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethMonica CarlsenTone SundlandLisbeth Kingsrud KvistenAnne Berit GrønbechBerit RKirsten LundTor VinterLene AndresenMorten BolstadmoiraRisRosOgKlagingHeidi LIdaJan-Olav SelforsYvonne JohannesenHegeBente NogvaHelge-Mikal HartvedtTone Maria JonassenMcHempett