Hvorfor fortsett å lese når du ikke liker det? Jeg elsker Lãckbergs bøker, men jeg forventer ikke at alle skal ha samme smak som meg.

Tror muligens CL appellerer mer til kvinner, i og med at det er mye fokus på hjemmetilværelsen, mishandlede kvinner og en del baby-/ barnegreier. De myke verdier er vektlagt for å si det på en annen måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Grunnen for at har lest 3 bøker av henne er at jeg skulle gi henne en sjanse til etter den første boka. Det hender noen ganger at andre boka er bedre og det var den. Da fortsatte jeg bare med den tredje boka, men siden jeg ikke likte den så ga jeg med CL.

Det blir nok litt for mye baby/barnegreier, men jeg kan trives med å lese om "myke verdier"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har nok muligens rett Ann Christin. Jeg har selv lest Läckbergs bøker om Erica og co i mens jeg har vært hjemme i fødselspermisjon. Det blir heller ikke mindre fokus på barn og hjemmetilværelse i de kommende bøkene i serien.

Jeg er enig med Kent Inge om at Läckbergs bøker kan være forutsigbare og løsningene på krimgåtene ofte ikke kom som de store overraskelsene. Men jeg har stort sett likt hennes bøker godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber selv på bibliotek og har snakket med mange som liker CL. og de liker spesielt godt miljøet i bøkerne, i tillegg til komplottene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil Stangeland