Jeg skjønner på en måte at Lackberg sine bøker er populære. Dette er den tredje boka jeg leser etter Isprinsessen og Predikanten. Jeg prøver å like det, men får det ikke til. Det blir for steriotypt og forutsigbart for meg. Etter å ha å lest 3/4 deler av boka, så ble morderen avslørt for meg. Heldigvis så er smaken forskjellig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Er litt enig med deg, men når jeg vil ha noe lettlest og undeholdende er Läckberg ganske ok. - til tross for steriotype personer og litt vel mye babysnakk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor fortsett å lese når du ikke liker det? Jeg elsker Lãckbergs bøker, men jeg forventer ikke at alle skal ha samme smak som meg.

Tror muligens CL appellerer mer til kvinner, i og med at det er mye fokus på hjemmetilværelsen, mishandlede kvinner og en del baby-/ barnegreier. De myke verdier er vektlagt for å si det på en annen måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grunnen for at har lest 3 bøker av henne er at jeg skulle gi henne en sjanse til etter den første boka. Det hender noen ganger at andre boka er bedre og det var den. Da fortsatte jeg bare med den tredje boka, men siden jeg ikke likte den så ga jeg med CL.

Det blir nok litt for mye baby/barnegreier, men jeg kan trives med å lese om "myke verdier"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har nok muligens rett Ann Christin. Jeg har selv lest Läckbergs bøker om Erica og co i mens jeg har vært hjemme i fødselspermisjon. Det blir heller ikke mindre fokus på barn og hjemmetilværelse i de kommende bøkene i serien.

Jeg er enig med Kent Inge om at Läckbergs bøker kan være forutsigbare og løsningene på krimgåtene ofte ikke kom som de store overraskelsene. Men jeg har stort sett likt hennes bøker godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber selv på bibliotek og har snakket med mange som liker CL. og de liker spesielt godt miljøet i bøkerne, i tillegg til komplottene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,men filmen er bra.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte ikke så godt filmatiseringen, mest fordi skuespillerne var helt feil sammenlignet med mine fantasier/ bilder av karakterene i bøkene. Dette ødelegger mye for meg og fokuset blir feil. Irriterer meg faktisk mer over det enn å hygge meg med innholdet;) At "Patric" i tillegg er etterforsker i Millenniumstrioliogien gjør det jo ikke særlig bedre - plutselig forfremmet,hehe. Ok, forstår at det er mangel på gode skuespillerer som gjør at for eks Bjørn Sundquist spiller i nesten alle norske filmer, men det blir veldig spesielt..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sånn er det for meg i nesten alle filmatiseringene jeg ser,karakterene er ikke lik de jeg har forestilt meg, heller ikke miljøet og da blir jeg meget skuffet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn STine SundalKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23Berit RJan-Olav SelforsJulie StensethFride Lindseth