En svak firer. At den får så god omtale herogder viser bare at smaken er forskjellig. Men jeg står på mitt - plottet var dårlig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

3 er Max for denne. :) enig, hørt mye skryt, men dette synes jeg var tynn suppe. Godt språk,m leste den på svensk, vet ikke om oversettelsen er god. Svakt / søkt plott, stereotypiske personer og. . .spøkelser ? Not my cup of tea. Theorin ut av hylla. Kastet meg rett over i siste J.Patterson. . Rett frem der og, men langt langt bedre, , , synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er kjerringa mot strømmen og syns faktisk denne er den beste boken i Øland-serien. Jeg lot meg rive med, og grøsset til stadighet på ryggen. Selve krimplottet var jo så der, jeg ser _den, men alt annet var for meg midt i blinken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg likte boka godt, men synes den første var bedre. Gleder meg til at "Blodleie" kommer i pocket. (Noe den visstnok skal gjøre rundt 1. mai).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja ja , litt laaaang men den har alikevel noe med seg. Kanskje fordi jeg liker Gerlof så godt. jeg synes det er noe romantisk over øya, stemningen og koser meg med boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Dårlig plott. Noe som skuffet meg, siden jeg likte første boka ganske godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke uenig med deg der, og så tok det jo en halv evighet før det ble noe action... Jeg la den først bort, men pløyde gjennom etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nok enig i at plottet kunne vært bedre, og at morderen nok var litt usannsynlig. Jeg synes kanskje han har litt vel dårlig motivasjon i hvert fall for sin første ugjerning.

Når det er sagt, synes jeg boka er spennende og veldig godt skrevet. Jeg synes også de forskjellige historiene og synsvinklene flettes sammen på en veldig god måte. Alt i alt synes jeg boka er Theorins beste, og at den fortjener en femmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nattefokk havner midt på treet. Jeg mister litt interessen etterhvert som jeg leser. Det blir endel gjentagelser med tanke på turene opp på høyloftet og nattlige oppvåkninger. Med det litt lettvinde plottet nådde ikke denne historien helt til topps.

Jeg liker veldig godt de paralelle historiene i fra forskjellige tidsepoker og naturskildingene var levende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske enig. Det er liksom ikke så mye som skjer, litt spennende innimellom og litt kjedelig. Synes kanskje at Skumringstimen var hakket bedre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyer