Jeg er nok enig i at plottet kunne vært bedre, og at morderen nok var litt usannsynlig. Jeg synes kanskje han har litt vel dårlig motivasjon i hvert fall for sin første ugjerning.

Når det er sagt, synes jeg boka er spennende og veldig godt skrevet. Jeg synes også de forskjellige historiene og synsvinklene flettes sammen på en veldig god måte. Alt i alt synes jeg boka er Theorins beste, og at den fortjener en femmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nattefokk havner midt på treet. Jeg mister litt interessen etterhvert som jeg leser. Det blir endel gjentagelser med tanke på turene opp på høyloftet og nattlige oppvåkninger. Med det litt lettvinde plottet nådde ikke denne historien helt til topps.

Jeg liker veldig godt de paralelle historiene i fra forskjellige tidsepoker og naturskildingene var levende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske enig. Det er liksom ikke så mye som skjer, litt spennende innimellom og litt kjedelig. Synes kanskje at Skumringstimen var hakket bedre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonje