[ Slettet av bruker ]

Viser 4 svar.

Jeg tror at det å se filmene kan ødelegge litt for de fleste bøker. Jeg liker disse bøkene nettopp fordi de er detaljrike om andre ting enn bare det som "skjer" mellom personene. Jeg har ikke sjekket alderen din så jeg vet jo heller ikke om du er i målgruppa til forfatteren? Larsson var en tydelig og samfunnsengasjert person med mange meninger ikke minst i f t nynazisme og høyre-ekstremistiske bevegelser. Og selv om dette er en kriminalroman så ser man tydelig at forfatteren i tillegg til selve krimkomplottet, ønsker å formidle noe langt utover en krimhistorie til leserne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I "luftslottet" må jo også alle trådene trekkes sammen slik at vi får forklaringen på det hele. Og jeg kunne godt tenke meg at det kan være en drawback å ha sett filmene først, for han har jo et høyt detaljeringsnivå! Men Salander og Blomkvist er litt av et par, og jeg beklager dypt at han ikke fikk skrevet hele serien på 10 bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ti bøker? dette var nytt for meg, men jeg har hørt noen rykter om en fjerde bok i Millenium serien... er det noen som vet noe om dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R