• Noen ganger er man sterkere når man er svak, Nitsa.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rikdom er som å drikke saltvann. Jo mer man drikker, desto tørstere blir man.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
  • Jeg har ikke tullet siden Marc Bolan døde, sa han og puttet platene inn i posen.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neste gang du treffer ham, fortell ham at en amerikaner en gang sa: Du kan drepe en som tenker, men du kan ikke drepe en tanke.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hvorfor forsto de ikke at man måtte lytte for å bli klok? Ikke bare male på, bli forelsket i sin egen stemme, tygge drøv på det man alltid hadde ment og tenkt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Biblioteket er som en godtebutikk der alt er gratis.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Marco var ikke redd lenger. Rasjonelle følelser som frykt og angst har man først og fremst hvis man er fylt av kjærlighet til livet og tro på fremtiden og menneskene man er omgitt av, og ikke vil miste alt dette. Men når hatet overtar, blir kjærligheten trengt til side, og frykten sammen med den.
Som det nå var, hadde Marco bare hatet igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mine brødre var i ferd med å trekke sverd mot hverandre på slagmarken i dette øyeblikk, med blomsten av Castillas unge menn liggende døde omkring seg. Mange flere ville bli såret. Og hva gjorde vår dronning?
Hun danset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For hva er en familie, egentlig, om ikke minner? Tilfeldige og dyrebare, slik som innholdet i den kjøkkenskuffen der alt samler seg (kalt "roteskuffen" hjemme hos oss, ikke uten grunn).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I København ble det danset. Vals på speilblankt gulv i en stor sal hvor lyset glitret i krystall-lysekronene og musikantene var kledd i kjole og hvitt.
Endelig skulle det danses i det høye nord.
Dansesalen var sildeplassen, kveldssola krystall-lysekronene, og stasklærne av islandsk ull.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Rommet var også fylt med familieportretter; i generasjonenes løp var familien Hardcastle blitt kjent blant sine naboer for hvor tallrike og store de var, et rennommé som var basert mer på kvantitet enn på kvalitet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var Nella som tok seg av ham fordi ingen andre gjorde det, og fordi han på en måte var likegyldig overfor seg selv, som om livet var noe han hadde fått stukket til seg i forbifarten med en bruksanvisning på et fremmed språk, og som han ikke visste riktig hva han skulle gjøre med.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi hørte ikke en eneste lyd. Du står og ser deg forundret rundt, og begynner å lure på om du er blitt døv - og så faller natten plutselig på og gjør deg blind i tillegg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lettlest, mørk og morsom bok. Ingredienser: Engelsk herregård anno 1912 som familien står i fare for å miste, vakker mor som har giftet seg på nytt etter å ha blitt enke, søskentrioen Emerald, Clovis (19) og den viltre minstejenta Imogen (Smudge). Emerald skal feire sin 20-årsdag og venter gjester: Venninnen Patience og hennes bror, samt en attraktiv (og rik!) ung nabo er ventet. Stefaren har reist bort for å prøve å få reddet familien fra å måtte selge eiendommen. Husholdersken, som er en gammel venninne av mor i huset, strever for å gi Emerald en verdig feiring. Mor er nokså fjern - spesielt overfor yngstedatteren Smudge som har et hemmelig prosjekt på gang. Det drar opp til uvær, og midt oppi forberedelsene ramler det inn en mengde overlevende fra en togulykke. Herfra og videre skal ikke noe røpes... Jeg likte boka veldig godt, tror forfatteren må ha hatt det morsomt mens fortellingen tok form! Håper den blir filmatisert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når du åpner kjøleskapdøren, slipper du ut mer lys enn det var i et helt hus på 1700-tallet. Gjennom store deler av historien har verden vært et temmelig mørkt sted.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Det er noe eget med den mannen," sa Smoke etter at Johnny var gått. Smoke var ennå rød i kinnene. "Hvis han kunne pakket det inn og solgt det, ville han blitt rik.".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Banks reiste seg og skjenket seg et nytt glass vin. Det smakte altfor godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blott til lyst! Morsom, lettlest og trivelig bok med freske hovedpersoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På hvert sted et menneske har gått, lagres det et minne om det. Det er usynlig for de fleste, men for den som kjenner og elsker dette mennesket, viser det seg som et tydelig bilde hver gang man går forbi. Så lenge de elskende menneskene finnes, finnes også bildet, også om den som gikk der ikke lever lenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var noe med de to, de gjorde seg så stor umake med å se godt ut på utsiden at man kunne lure på hvordan det sto til på innsiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Pia Lise SelnesKaren RamsvikConnieAud- HelenEllen E. MartolDolly DuckKitsuneLilleviingar hHilde H  HelsethEster SalpakkaToveLailaEli HagelundmoiraJulie StensethRisRosOgKlagingTine SundalCecilieIdaMarteHanne MidtsundAnn ChristinCtinaIngunn SEileen BørresenHegeHallgrim BarlaupHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiIvar SandFiolElin Skjerengleser42Britt ElinBjørn SturødTone HGodemine