Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 35 bokomtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Michael Stilson er offisielt den første mannen som har fått meg engasjert i fotball. Gripende, ekte og ærlig om en tenårings hverdag med fotball, kompiser, jenter og foreldre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest bok om en gutt som forelsker seg i en annen gutt, men litt for lettlest for min smak. Mangler dybde og karakter, og derfor forblir jeg uengasjert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viktig og vond bok om alt et barn ikke skal oppleve. Formidlingen trekker ned, da jeg ikke opplever fortellerstemmen som fullstendig troverdig. Men tema er på sin rette plass, og anbefales å lese om!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en intens og rå og på en måte gjennomsiktig leseropplevelse. Grotesk og behagelig på samme tid. Likevel er jeg glad ikke alle gode leseropplevelser er lik denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Usikker på hvilket perspektiv jeg skal bedømme denne fra. Som voksen leser synes jeg den var vittig og morsom, gjennomført på sin måte. Men jeg vet ikke hvordan den er mottatt av ungdommene selv? Når den opp, eller er det alt for mange referanser til oss voksne? Jeg vet ikke, men en kul leseropplevelse var det absolutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe med fortellerstemmen jeg ikke helt greier å akseptere. Det er som om forfatteren velger å skrive i tredjeperson for å skille historien mellom karakteren hun skriver om, og seg selv. Uten å lykkes noe særlig, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Jeg blir kvalm. Nesten svimmel, og nesten på gråten over den Anton som prøvde å forandre et annet menneske, bare for å få det bedre selv. Og over at det mennesket har vært nye snillere enn meg. Hele tiden.»

Fantastisk oppfølger av «Anton og andre uhell» som ikke skuffet på noen måte. Dette er blodalvorlig og hysterisk morsomt på en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en fortelling! Unik i sin sjanger. Utrolig magnetisk barneperspektiv og hovedkarakter. Hvor får man kreativiteten til å skrive noe slikt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vanvittig fascinerende, både fortellingen og fortellerstemmen. Om ensomhet og uforutsette vennskap.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjempeviktig tematikk, men barneperspektivet er vanskelig å finne i denne debutboka. Med mindre hovedkarakteren Amanda egentlig er en voksen dame så fungerer ikke fortellerstemmen i sin store helhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og viktig fortelling med stort potensiale, men som jeg ikke følte ble formidlet på best mulig måte. Opplever at forfatteren forteller mer enn å vise, og at lite blir overgitt til leseren å tenke eller føle på selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eksplosiv diktsamling, fullstendig usensurert og unik i sin sjanger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror aldri jeg har brukt så lang tid på å forstå en bok som denne. En viktig, vanskelig og veldig interessant bok om kjønnsidentitet og identitet overhodet. Overraskende og unik, burde leses av både ungdom og voksne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Kan du ikke bare gjøre det du vil," spør vennene mine.
"Ikke glem hvem du er og hvor du egentlig kommer fra," sier foreldrene mine. Jeg har alltid følt at jeg må ta et valg, men nå skjønner jeg at jeg kan ta et steg tilbake og stille meg selv spørsmålet: Hva er det jeg vil, sånn egentlig?

En fin debutroman om et veldig aktuelt og viktig tema. Et flott innblikk i en flerkulturell verden for de som ikke lever i en, og gjenkjennbart for oss som har hatt foten innafor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå ble jeg glad. For en fantastisk skrevet bok. Det kan tenkes at det er fordi jeg kjenner meg igjen i deler av angsten, det kan tenkes at det er fordi store deler av fortellingen baserer seg på en kjærlighet for Kent, men uansett er dette en ny favoritt i bokhylla.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott barnebok med et kjempeviktig tema. Dette er like mye en bok for foreldre, som får små barn. Etter å ha jobbet i barnebutikk i mange år kjenner jeg igjen mye ved denne fortellingen fra virkeligheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sånn diktbok som bare de som har hatt det skikkelig vondt kan forstå seg på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vakker og fargerik eventyr med gjenkjennelige trekk fra både Rødhette og ulven, og Askeladden. En krysskulturell og dagsaktuell fabel om å løsrive seg og følge sin egen vei. Skylappjenta er et forbilde, særlig for små minoritetsjenter i Norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingvild SLibraritas vLindaVibekekjell kCarine OlsrødEmilieskBerit RmoiraGVEli HagelundritaolineThomas Røst StenerudBrit HonningsvågHarald KMarit HøvdeEgil StangelandBjørg Elin NærlandHilde H  HelsethJulie StensethKay NilsenEllen E. MartolEivind  VaksvikJostein RøysetIngunn SEmilie GeistDinaNeraLilleviTrine S. AustbøReidun VærnesElin LuråsLilith NagelRandi FramnesHildaEli SeimTralteLisbeth Kingsrud Kvisteningar hAkima Montgomery