Viktig og vond bok om alt et barn ikke skal oppleve. Formidlingen trekker ned, da jeg ikke opplever fortellerstemmen som fullstendig troverdig. Men tema er på sin rette plass, og anbefales å lese om!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har ikke lest boka, men jeg har lagt merke til den på grunn av bokomslaget. Det er enkelt, men spennende, det antyder noe, vekker interesse og har gjort meg nysgjerrig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant, for jeg synes omslaget er ålreit, men at tittelen er litt kjedelig... skjønner liksom med en gang at det ikke handler om en veldig bra pappa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kuriositet: Åpningssekvensen i den svenske serien Quicksand - Størst av alt (Netflix) byr på en aldri så liten variant av dette bokomslaget! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, verdt å sjekke ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett