Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 40 bokomtaler

For en bok! Det var en helt fantastisk leseopplevelse! Anbefales til alle! Må leses før man dør!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En stor, stor leseropplevelse! Denne boken krøp under huden på meg fra første side. Så intenst at jeg følte jeg var sammen med med Linn, Ingmar og Liv, så levende at jeg nesten kunne kjenne lukten av huset på Fårö, at jeg satt i samme rom som dem under deres "sittning"...føle vinden.... Nei, denne boken anbefales på det varmeste. Linn Ullmann er mesterlig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ufattelig kjedelig. Ikke det grann spennende. Antakelig min siste Fossumbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest flere bøker av Jørn Lier Horst, og likt dem godt. Men denne ble dessverre for kjedelig og flat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har holdt på med denne noen uker. Den begynte bra, veldig bra, men etterhvert har jeg fått litt problemer. Sliter med å komme meg igjennom. Den er litt merkelig også... Det at en person liksom er så vanlig at man ikke legger merke til ham... Det virker usannsynlig. Jeg har 100 sider igjen. Syns det hele ble litt langdrygt. Men det er dumt å legge den vekk når det er så lite igjen... Er usikker på om jeg vil lese denne forfatteren igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Drepende kjedelig bok. Bortkastet tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff... Bortkastet tid å lese denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk god feelgoodroman som burde leses av alle som elsker skikkelig koselige jentebøker! Denne forfatteren fortjener virkelig å bli oppdaget! Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg sliter litt med denne boka... Periodevis blir jeg oppslukt, men andre ganger faller jeg bort fra det jeg leser, og må lese om igjen. Problemet er bare at jeg hater å avbryte. Det oppleves som et nederlag å ikke lese ferdig en bok! Er kommet halvveis, har strevd i 4 uker for å komme dit.. Burde jeg la den ligge, og kanskje ta den frem senere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke hva jeg skal si.... Boken var både interessant og tung og lese på samme tid. Men jeg er glad jeg har lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er snart 5 år siden jeg leste denne første gang, da den kom ut. Jeg ga den terningkast 6 og markerte den som favorittbok. Nå leser jeg den på nytt. Det er jeg glad for! Boken er fremdeles en klar favoritt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen stor litteratur, men helt ok underholdning når man ønsker å lese noe lett for skikkelig avslapning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Noe med det kjipeste jeg vet når det kommer til bøker, er når jeg må avbryte. Og det må jeg gjøre nå. Er kommet til side 150 i bok nr 2 i denne "fantastiske" trilogien, og jeg orker ikke mer av disse gjentakende floksene, min indre gudinne og det som verre er. Hva er det som gjør denne serien så populær? Nei. Sannelig. Om. Jeg. Vet. Nok får være nok!
Livet er for kort til å lese sånt søppel!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fantastisk historie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meget god bok. Vakker. Lettlest. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir betenkt når det hevdes på coveret av dette er den beste boka Stephen King har lest på lange tider... Det kan rett og slett ikke være sant. Bortkastet tid å lese denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ikke ferdig med karakterene i boka etter at jeg var ferdig å lese. Før eller senere må jeg lese denne novellesamlingen på nytt. Jeg anbefaler denne boka på dt varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter min mening en veldig god bok. Besettende og spennende lesning! Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Renate BakkenLars MæhlumOddgullHilde H  HelsethIngunn SMaren Hjelle CurrieMarit FagernesDolly DuckMarteKristinLars Johann MiljeTheaSigrid NygaardMaikenIngunn ØvrebøKine Selbekk OttersenStjernekastFiolKarin  JensenElisabeth BækkenEllen E. MartolBjørg L.Tine SundalIngeborg GmgegretemorAnne-Stine Ruud HusevågWencheOleCecilieMarita LoeHegeKitsuneMarianneNoraAnn ChristinAlice NordliHildeE .Marianne MEster S