Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei Cecilie,
Jeg har tenkt en god del på innlegget ditt etter at jeg leste det på bloggen din (leser vanligvis ikke henvisninger til blogger her på bokelskere, men gjorde et unntak).

Det du skriver, bekrefter mine antakelser om hvor vanskelig det er for nye og ukjente forfattere å slippe til. Og du har enda utgitt ut to bøker før denne tredje. Siden du valgte Kolofon, går jeg ut fra at du ikke har fått manuset antatt av de ordinære forlagene. Forlagsverdenen er en brutal jungel. Det handler dessverre langt mer om fortjeneste enn litterær kvalitet (jeg har ikke lest boken din, så jeg uttaler meg på generelt grunnlag).

Jeg er i en situasjon ikke ulik din, på jakt etter stipender og sponsorer som kan bidra til å realisere mitt bokprosjekt, smalt, men etter min mening vel verdt en utgivelse. Jeg bruker så utrolig mye tid på dette – tid jeg skulle ha brukt på å skrive og lese. Spesielt synes jeg det er betenkelig at stiftelsen Fritt Ord ikke gir støtte til bokprosjekter som ikke har et forlag i ryggen. Det er jo nettopp de stemmene som ellers ikke komme til uttrykk, de burde støtte.

Du valgte å betale utgivelsen av egen lomme. Det står det respekt av. Du vet med deg selv at du har gjort det du kunne, for boken din. Ha tro på at en god bok kan leve lenge, og selge over lang tid.

Jeg ønsker deg all lykke til med salget!
:

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød