Tekst som har fått en stjerne av sommerfugl77:

Viser 1 til 20 av 49:

Ja, jeg tror alle forfattere setter pris på at den aller første boken deres nevnes i pressen. Neste skritt nå må være at noen som ikke heter Torstein Viddal og er forfatter av denne boken, nevner boken i en artikkel i en av avisene våre.

Det skrives jo millioner av saker hvert eneste år bare i norske aviser, så muligheten skulle fremdeles være der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ALEINE VED STRANDA

Når havet ligg der, roleg og tek i mot alle dine

tankar - din lengsel sorger og gleder

og du ser spora dine i den våte sanden,

då får du ro til å møte deg sjølv.

Mons Leidvin Takle

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Vi begynner å bli middelaldrende når vi ikke lenger behøver å ha det gøy for å hygge oss.

Franklin Jones

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Nokre bra serier som er Ferdige ;), du slepp å vente. Det er mykje episk der ute, da også mykje dritt. Disse er veldig bra.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

helt enig. En kvinnelig Mowgli rett å slett. Bildene, historiene. Magisk hele greia!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ved siden av å være bokelsker,er jeg oså en lidenskapelig katte-og kaffeelsker.Identifiserte meg øyeblikkelig med bildet da jeg fant det på nettet.Innbiller meg at det er nøyaktig sånn jeg ser ut(bortsaett fra det røde "håret" da!) om morgenen før jeg har fått i meg den første livsviktige kaffekoppen!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg behandler altid bøkerne mine pent, men noen av dem er mere slitt enn andre. Dette gjelder favorittbøker og fagstoff, som jeg ofte slår opp i. I tillegg tar jeg med meg den boka jeg leser akkurat da med meg over alt. Men stort sett tar jeg av bokomslaget på bøkerne, når jeg leser og bruker bokmerke. Bøker jeg låner av andre og på bibloteket er jeg ekstra nøye med. Men jeg kjøper endel bøker på loppemarkeder og på nettet og her går det ikke på utsende på boken, men på innholdet og hvor mye jeg vil lese den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et liv er ikke det som har hendt et menneske, men hva en husker og hvordan en husker det.

Gabriel Garcia Marquez

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her ble det litt krøll med rytmen. Arnulf Øverlands linjer i diktet "Du må ikke sove" lyder

Du må ikke tåle så inderlig vel

den urett som ikke rammer deg selv

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den som har en god venn, behøver intet speil.

Indisk ordtak

Godt sagt! (4) Varsle Svar

The person who says it cannot be done, should not interrupt the person doing it.

Kinesisk ordtak

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Musikk gir universet en sjel, den gir sinnet vinger, fantasien flukt, alvoret sjarm og den gir munterhet og liv til alt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vil bare nevne og selfølgelig skryte litt av venneforeningen til Rygge Bibliotek. Vi har blitt tildelt kulturprisen for 2012 av Rygge Kommune. Som styremedlem syns jeg dette er flott, da vet jeg at vi har bidratt med mye som har blitt likt og engasjert folk i bygda. :O) Så dette gir oss ekstra energi til å gå igang med en ny sesong. :O)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Uansett hva du gjør, sørg for at det er noe som skjer JEVNLIG.

Da jeg jobbet på bibliotek hadde vi etpar arrangementer av ulik karakter hvert år. Og de var greit nok besøkt, men... ikke mer enn det. For ingen VENTET at biblioteket skulle gjøre slikt.

Om du velger samme type arrangement med jevne mellomrom eller nye arrangement med faste mellomrom tror jeg ikke er så viktig. Men at det er mulig å forvente NOE uten å måtte abonnere på en eller annen "informasjonsting" tror jeg vil være en fordel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eventyrstund, eller lesestund, for barna er veldig artig, spesielt hvis det er noen som er veldig flink til å leve seg inn i historien når h*n forteller. De fleste barn liker godt å bli lest for, og hvorfor ikke introdusere barna for bøker tidligst mulig? :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I samarbeid med oss på Sølvberget i Stavanger har 5000 elever stemt og anmeldt sine bokfavoritter fra 2011. Tre bøker kom til topps i Årets bok 2011: "Dragejakten" av Bjørn Ousland, "Monstrene i Dunderly" av Endre Lund Eriksen og "Litt av en plan" av Arne Svingen.

Les mer om kåringen på Aftenbladet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å ja, mange! Jeg har et sterkt forhold til illustrasjonene i mange av de tidligste bøkene jeg leste - de tre røverne, skattkammer-serien, boka om Lupinella, for å ta noen eksempler. Andre bøker jeg husker med glede er Aller kjæreste søster, Farvel Rune, Syv små australiere og Mio min Mio.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I Stavanger gleder vi oss over at Aftenbladet har viet sju sider til omtale av ny barnelitteratur denne uken. Over 5000 barn og 300 skoleklasser i Stavanger er involvert når Årets bok skal kåres for tolvte gang, og alle barnas anmeldelser blir publisert på Aftenbladets nettsider

Les også om prosjektet på Sølvbergets nettsider

Kanskje man bør utfordre regionaviser andre steder i landet om å gjøre det samme? :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hver gang jeg leser en god bok, blir jeg helt slukt og følelsene som er i boken sitter i hele kroppen min. Boken blir en stor del av meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når ein leser bøker, så tolker du innholdet på din måte, og skaper eit indre bilde. For min del så henger det igjen ei god stund etter at boka er ferdiglest. Kvar bok har sitt liv og sin sjel. Så er det opp til leseren å få lage bilder ut av teksten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelLibris50Karen RamsvikMonica CarlsenHarald KHanne MidtsundAnne Berit GrønbechSunniva83LailaAnne Lise JohannessenDaffy EnglundBerit RTor Arne MyklebustJenny Dahl BakkenNinaMetteStjernekastJakob SæthreLine DahleJulie StensethAnn ChristinVeronicaKMarianne  SkageRuteressBookiacAud- HelenRenate BakkenRisRosOgKlagingrubbelLisbeth Kingsrud KvistenLars MæhlumOddgullHilde H  HelsethIngunn SMaren Hjelle CurrieMarit FagernesDolly DuckMarteKristinLars Johann Milje