Hei. Alle med gode ideer, og spesielt ungdommer. Hvilke aktiviteter ønsker du deg på biblioteket for barn og ungdom ? Eller har du vært med på en aktivitet som du gjerne vil fortelle om til andre engasjerte sjeler. Jeg blir glad for alle gode ideer til tanke myldringen min :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Uansett hva du gjør, sørg for at det er noe som skjer JEVNLIG.

Da jeg jobbet på bibliotek hadde vi etpar arrangementer av ulik karakter hvert år. Og de var greit nok besøkt, men... ikke mer enn det. For ingen VENTET at biblioteket skulle gjøre slikt.

Om du velger samme type arrangement med jevne mellomrom eller nye arrangement med faste mellomrom tror jeg ikke er så viktig. Men at det er mulig å forvente NOE uten å måtte abonnere på en eller annen "informasjonsting" tror jeg vil være en fordel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig godt poeng. Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatterbesøk fra (gjerne lokale) barne og ungdomsforfattere. Mitt lokale bibliotek er flinke til å finne på moro, f.eks: Eventyrstund. Vet de pleier å ha spillkvelder også på biblioteket her. Rebusløp inne i biblioteket! Lese"konkurranse" a la les 10 bøker i løpet av sommeren og få en saftis. Bokbyttedag, der barna kan ta med seg egne bøker hjemmefra og bytte med andre. Temakvelder/dager, f.eks. med tema fra Astrid Lindgrens univers, fantasy e.l. Filmfremvisning.Teater/dukketeater. Ulike utstillinger...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Masse gode ideer her, tusen takk :) Mange av ideene hadde jeg vært borti før, men bokbytte dag var helt nytt for meg. Spennende og god idee.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her i Fredrikstad har de hatt eventyrstund hver tirsdag vinterhalvåret, noe iallefall mine barn har likt veldig godt! Da leser de bøker, eventyr, synger, noen ganger lager de ting.

Jeg vet og at de har filmoppvisning i ferier ol og. Og så har de arrangert eventyryoga for de små, og det var og moro!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, eventyrstunder er vel en av de tingene som en nesten alltid burde ha ;) Fordi det er så populært og det er noe fast som folk vet at en har. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

sommerkino, lesekonkurranser, "lesefest", tegne bokomslag, teater, barna lager utstilling, spilldag + +

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mange gode tips tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

lesekonkurranser er alltid gøy, skulle vært for voksne også :D Hva med en "Lev boka inn i biblioteket" dag der alle kler seg ut som en favorittkaraktert e.l. ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og inspirerende idee :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eventyrstund, eller lesestund, for barna er veldig artig, spesielt hvis det er noen som er veldig flink til å leve seg inn i historien når h*n forteller. De fleste barn liker godt å bli lest for, og hvorfor ikke introdusere barna for bøker tidligst mulig? :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er jeg helt enig med :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina