Tekst som har fått en stjerne av Tine Victoria Halvorsen Tronier:

Viser 1 til 20 av 50:

Spennande bok som trigger å få vite mer om de andre søstrene. Ser fram til en oppfølger!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Läckberg er tilbake med en ny krim fra Fjällbacka. Boka er en av de bedre bøkene hennes, og om du liker de foregående bøkene vil du nok like denne godt. Boka er passe lang, og er både spennende og interessant. Vi blir også enda bedre kjent med Erica, Patrik og resten av den faste gjengen ved Tanumshede politidistrikt. Har du ikke lest de første bøkene anbefaler jeg det. Selve handlingen i boka har ingen direkte sammenheng med de foregående bøkene, men jeg synes det er en stor fordel å bli kjent med karakterene og følge de fra starten av.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne boken av Nesbø imponerte ikke meg,kanskje jeg savnet Harry Hole? Eller kanskje jeg synes at den ikke bidro med noe særlig nytt,kun de samme bestelialske drapene? Vet ikke jeg,kanskje svaret er at jeg er blitt for gammel for den type krim!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne boken anbefales på det sterkeste! Umulig å legge bort. Hemmelighetene nøstes opp i et tempo så du skjønner mer og mer av det som ligger skjult fra fortiden.
Blitt en av mine favoritter.
Finnes på Boklageret til kun 249;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tja, hva skal jeg mene om denne boken da? Ikke helt topp karakterer, men heller ikke dårlig. Nesbø selv har vel uttalt en gang at terningkast 4 er det verste, da det betyr at det er verken godt eller dårlig, og det er dessverre det "Sønnen" får av meg. Dette er rett og slett en litt kjedelig spenningsroman og noe forutsigbar. Lett lest og fin flyt, men Nesbø kan så mye bedre. Stusser litt på merkelige navn; Sonny, Ab, Kefas, Pontius.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

når jeg akkurat har bestilt sommertur til Hellas og har allerede begynt å tenke på hvilke bøker jeg skal ha med..

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Fyttirakker´n - nå har du fanget meg, Jo Nesbø! Denne var strålende og gørrspennende!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle som ikke tør å ta støyten for rettferdighet, burde ha dårlig samvittighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

du er like redd for å glemme boka du holder på å lese som lommeboka!

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Hva var det Harry pleide å si? Intuisjon er bare summen av mange små, men helt konkrete ting som hjernen ikke har rukket å sette navn på ennå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tenkte kunne starte en ny tråd der vi informerer hverandre om store salg osv som vi kommer over av bøker, istedet for å åpen en ny tråd for hver ting!

Tanum.no har 400 lydbøker til 59kr stk nå :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg klarer ikke å planlegge når jeg skal lese hvilke bøker jeg. For plutselig dukker det opp ei i hylla eller butikken jeg bare MÅ lese med en gang, også blir hele leseplanen ødelagt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den eneste boka jeg har lest flere ganger er Idas Dans. Har vel lest den 4 ganger hittil..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En god bok som er skrevet i etterkant av rettssaken mot mannen som sto bak terroraksjonene 22.juli 2011. En viktig bok som belyser hvorfor prinsippene vårt land bygger på er så viktig å holde tak i.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

...når forholdet du har til boka du leser minner om forelskelse og du helst vil være sammen med den/lese den hele tiden og gleder deg til å komme hjem til den hver dag....

(eller er det bare jeg som er rar sånn?)

Godt sagt! (15) Varsle Svar

I dag fikk vi medlemsbladet fra Tanums bokklubber. Månedens medlemsbok er den nye Harry Hole-boka "Politi". I reklamen heter det: "Jo Nesbø briljerer i den nye Harry Hole-romanen. Denne gangen er det politiet som får oppleve den sinnssyke brutaliteten fra en seriemorder".

Jeg har regnet meg sjøl som en krim-tilhenger, men et eller annet sted på veien til dagens situasjon, hvor det virker som det er mer lesverdig jo mer brutalt det er, har jeg falt av lasset. Kan noen av dere blodtørstige forklare facinasjonen for brutale massemordere?

Godt sagt! (13) Varsle Svar

...du bråstopper i det du ser noen med en bok i hånda, og omtrent vrir nakken ut av ledd fordi du prøver å få et glimt av forsiden for å se hva slags spennende bok det er personen leser. Om det kanskje er en bok du selv ønsker å lese, eller en du kanskje allerede har lest. Eller kanskje du titter i håp om å oppdage en ny bok som du kan putte på "skal lese" lista.

Godt sagt! (22) Varsle Svar

Når man skal forlate hjemmet for et døgn eller mer og det første man alltid finner frem og pakker ned er bøker :)

Godt sagt! (17) Varsle Svar

... når du alltid tar deg en tur innom bokhandelen for å titte på bøker, uavhengig om du har med deg lommebok eller ikke.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

....når du alltid har en grunn til å kjøpe flere bøker tiltross for at du har mange du ikke har lest enda hjemme!

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LogikaJan-Olav SelforsHarald KMarianne  SkageKarin  JensenBenedikteEvaNinaDagfinn JakobsenLine DahleMarianne AugustaJulie StensethJane Foss HaugenFinn Arthur JohansenNils PharoLibraritas vTorill Elisabeth Revheimingar hAstrid TobiassenRuneStjernekasttuhamreHildaBerit RBirkaHanne MidtsundLailaLisbeth Kingsrud KvistengretemorAlice NordliMereteAnette SKirsten LundJennykjell kKarin BergHallgrim BarlaupmgeHeidiSigrid Nygaard